Dropship diperlukan Kedai Hasif 2014 monopod Dropship diperlukan Kedai Hasif 2014 monopod - The New Minded Dropship diperlukan Kedai Hasif 2014 monopod Dropship diperlukan Kedai Hasif 2014 monopod Dropship diperlukan Kedai Hasif 2014 monopod Langkau ke kandungan utama

Guna Anydesk remote Desktop Ofis

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Hari ini ingin berkongsi sedikit mengenai pengalaman Work From Home atas perintah kawalan pergerakan yang diisytiharkan baru-baru ini.

Mungkin adanya yang terfikir bagaimana nak buat kerja dari rumah sedangkan PC semua dekat ofis tu guna internal LAN connection antara server ke Desktop Ofis. Nak buat kerja dari rumah macam mana kan.

Ya itu semua bermain diminda anda sekarang ni.

Zaman dah maju semua teknologi sudah ada, alasan jangan diberi. Jika tidak tahu banyak membaca ataupun tanya kepada mereka yang arif.

Okay untuk mejawab persoalan anda tu. Anda boleh guna software Anydesk sebagai alternatif untuk akses PC di ofis dari rumah secara mudah dan penggunaan internet pun tidak la banyak mana pun..

Langkah Pertama

Apa yang diperlukan ?

Anda perlu download software Anydesk dan installkan di PC Rumah dan PC di Ofis.

Aaaa sudah macam mana nak pergi ofis pula nak install bagai kan.. hehe.. mesti bermain diminda anda sekarang ni.. Ok itu masalahnya anda…

Dropship diperlukan Kedai Hasif 2014 monopod





Tawaran dibuka 30 org sahaja..

 Lebih 16± produk ditawarkan..

 Nikmati harga ejen & below market..

 ** Trusted Seller
 *** Berdaftar dgn SSM

 Berminat kindly PM me for more info..

 For serius person only yg nk tambah duit poket..

**** Available in Malaysia Only

If You Enjoyed This, Take 3 Seconds To Share It

Ulasan

  1. salam, sy berminat nk tau lg detail pasal dropship, mohon email sy [email protected]

    BalasPadam
  2. Salam.saya berminat untuk jd ajen dropship.masih ad kekosongan ke? Bole emel detail ke sye x kalo msih ad [email protected]

    BalasPadam
  3. Done. Boleh check Emel yer :)

    BalasPadam
  4. salam , saya berminat nak jadi ahli dropship. masih ada kekosongan ke , boleh emel saya ? ni emel saya [email protected]

    BalasPadam
  5. Salam..sy berminat nak jdy dropship agent..still available??email to [email protected]

    BalasPadam
  6. Salam..sy berminat nak jdy dropship agent..still available??email to [email protected]

    BalasPadam
  7. boleh emailkan produk/barang yang di dropshipkan???
    [email protected]

    BalasPadam
  8. Hi.. Can you please email me.
    [email protected]
    Thank you.

    BalasPadam
  9. Hi.. Can you please email me.
    [email protected]
    Thank you.

    BalasPadam
  10. salam . sy berminat .jika ada kekosongan mohon email kpd sy :)
    terima kasih :)

    [email protected]

    BalasPadam
  11. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  12. Assalam,sy berminat nk jadi agen dropship

    boleh email saya du [email protected]

    terima kasih

    BalasPadam
  13. salam.. saya berminat menjadi agen dropship. boleh emailkan saya di [email protected]

    terima kasih

    BalasPadam
  14. saya berminat nak jadi dropship . email saya ye : [email protected]

    BalasPadam
  15. Saya berminat menjadi dropship. Email details... [email protected]

    BalasPadam

Catat Ulasan

Follower



Enter your email address:

Delivered by FeedBurner