Top 1000 rank site maybe will list in Malaysia Top 1000 rank site maybe will list in Malaysia - The New Minded Top 1000 rank site maybe will list in Malaysia Top 1000 rank site maybe will list in Malaysia Top 1000 rank site maybe will list in Malaysia Langkau ke kandungan utama

Cara Return Terima Barang Yang Salah Dari Shopee

Assalamaualaikum dan Salam Sejahtera.
Hari ini ingin berkongsi sedikit pengalaman yang tak menyeronokkan pada musim PKP ni berlangsung iaitu Terima Salah Barang Dari Shopee Seller.
Tujuan posting kali ini bukan untuk memburukkan mana-mana seller yang aku beli barang just untuk mengajar anda cara untuk refund bila terima barang salah dari seller shopee. So segala detail seller aku akan blur kan..
Kenapa boleh terima salah barang? 
Yang ni aku tak tahu la apa masalah seller kan.. Sama ada nak cepat or nak tipu tu aku tak tahu la tapi yang pasti ni yang jenis takkan check punya barang sebelum post, tak caya try la mesti rasa sakit hati punya. 
Apa yang paling best adalah.. barang tu dah terang-terang tulis berat 8kg tapi Terima barang tak sampai 1kg.. haha.. 
Takkan seller tak perasan?
Mungkin soalan ni bermain diminda anda bila perkara ni terjadi dekat anda. Ini pun aku takde jawapan kena tanya seller tu cmna dia buat kerja.. Maybe dia punya SOP takda cantik untuk uruskan order online ni…

Top 1000 rank site maybe will list in Malaysia

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Sasaran saya adalah ingin disenaraikan top 1000 site ranking Malaysia..

Doakan saya berjaya.. Aminn..

If You Enjoyed This, Take 3 Seconds To Share It

Ulasan

Catat Komen

Follower



Enter your email address:

Delivered by FeedBurner