Mei 2014 Mei 2014 - The New Minded Mei 2014 Mei 2014

Sabtu, 31 Mei 2014

Beli Baju Raya 2014 Murah

Leave a Comment

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Anda Sedang Mencari Baju Raya...

Masih belum fikirkan design nak macam mana..

Jom dapatkan design yang moden, unik, rare, classic bersama saya..

Berminat Sila Isi Order Form Di Bawah Beserta Kod Kain 
Pihak Kami akan hubungi anda dalam masa 48 jam


















Read More

Khamis, 29 Mei 2014

Harga Printing Flyers Murah

Leave a Comment


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..
Kepada Anda yang sedang mencari or tengah survey harga tempat printing mana yang murah saya ada jawapan untuk anda.

Berikut adalah senarai harga yang ditawarkan kepada anda..

Size yang dicadangkan yang terbaik untuk dijadikan flyers adalah half A4 iaitu size A5.


Bil
Perkara (Kuantiti pcs)
FULL COLOUR
Harga Kertas Biasa
Harga Kertas Kilat
1.
Flyers A5 1 SIDE 5 000 Keping
RM 390.00
RM 440.00
2.
Flyers A5 1 SIDE 10 000 Keping
RM 610.00
RM 700.00
3.
Flyers A5 1 SIDE 30 000 Keping
RM 1200.00
RM 1458.00
4.
Flyers A5 1 SIDE 50 000 Keping
RM 1970.00
RM 2330.00
5.
Flyers A5 2 SIDE 5 000 Keping
RM 490.00
RM 500.00
6.
Flyers A5 2 SIDE 10 000 Keping
RM 690.00
RM 740.00
7.
Flyers A5 2 SIDE 30 000 Keping
RM 1440.00
RM 1788.00
8.
Flyers A5 2 SIDE 50 000 Keping
RM 2470.00
RM 2750.00

* FREE Delivery Area Ampang, Negeri Kuala Lumpur
 
Jika anda berminat sila isi form di bawah ini
 

Read More

Selasa, 27 Mei 2014

Designer Flyers Murah

Leave a Comment

CONTOH DESIGN FLYER A5
CONTOH DESIGN BISNES KAD

BERIKUT ADALAH SENARAI HARGA UNTUK DESIGN
BIL.
PERKARA
HARGA PER ARTWORK
1.
FLYERS SIZE A3 , BANNER 
RM 150.00
2.
FLYERS SIZE A4 , POSTER
RM 100.00
3.
FLYERS SIZE A5, B5
RM 60.00
4.
BISNES KAD
RM 40.00
5.
IKLAN UNTUK WEBSITE  .JPG ALL SIZE
RM 45.00
6.
IKLAN ANIMATION  .GIF UNTUK WEBSITE
RM 70.00
7.
EDIT GAMBAR
FROM RM 5.00

FREE :
(p/s jika anda hanya ingin khidmat design sahaja)

* 1 X DVD-R
* POSTAGE

FORMAT :

.ai , .jpg , .pdf , .gif , .png

JIKA ANDA BERMINAT SILA ISI FORM DI BAWAH INI...

KAMI AKAN HUBUNGI ANDA MELALUI E-MAIL / WATSAPP





Read More

Isnin, 26 Mei 2014

resepi sempret lama

Leave a Comment

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Tadi saya sahaja tengok di link apa yang datang dekat blog saya ini (traffic sources) ..

Tengok2 ada search untuk resepi sempret lama..

Mengikut dari ayat yang dia search ini kan maybe umur dalam lingkungan 25++ keatas ini..

Maaf la yer resepi yang saya ada tidak boleh didedahkan and not for sales.. Bukan kedekut.. Tapi resepi turun temurun boleh dikatakan veteran la.. hehe.. Sebab tu saya berani pasarkan kuih semperit @ sempret ini.. Rasa dia lain dari yang lain.. Tak caya.. Jom cuba nanti..

Saya akan bukak order time bulan puasa nanti..
Kalo nak book awal pun boleh silakan..

Antara backlink yang saya dapat adalah  harga kuih semperit 2014, kuih semperit 2014, kuih raya 2014, waa semangat gak anda semua nie nak raya yer.. Buat prepare awal nak cari kuih raya sedap yer..

Jom saya sediakan kuih semperet yang dijamin puas hati...

Jadi berapa harga satu balang ?

RM20.00 satu balang mempunyai 40 keping. 

Penghantaran?

Percuma di kawasan ampang / tesco ampang sahaja.

Kawasan lain caj akan dikenakan bermula dari RM5.00.

Contoh kuala lumpur :- KL Sentral, Masjid Jamek, Sogo, KLCC = RM10

Postage?

Tidak Ada. Risiko kuih ini akan pecah adalah tinggi. 


Jadi kepada mereka yang tinggal di kawasan kuala lumpur dan Selangor tersangat la rugi jika anda tidak mencuba biskut semperit ini.

" Mari rasai kenikmatan biskut semperit yang sebenar "

Jadi jom buat tempahan. klick Order Form button bawah ini.






Read More

Rabu, 14 Mei 2014

Google Ads, FBads Or SEO

Leave a Comment

Yang mana best dan terbaik yer..
Jom bincangkan...
Google Ads, FB ads or SEO...

Cuba google dropship diperlukan 2014, Ahmad hasif, Kedai Hasif, Kedai Online AHBAR, Tempahan Kuih Raya Semperit, Iphone 5S Gold Murah

ada jumpa ke website sy nie?? Hehe..

Read More

Khamis, 1 Mei 2014

Pemenang SEO Ahmad Hasif

3 comments

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

First of All saya mohon maaf kerana lewat umumkan pemenang.. Kerana agak kesibukkan buat masa ini..

So far inilah pemenang bertuah contest SEO Ahmad Hasif

Blog Pertama untuk Direview Nurul Zafirah


- Pertama blog beliau ini nampak kemas dan simple.. Apa yang saya suka adalah cepat je loading.. Ini mungkin tidak banyak apps yang diletak beliau... Btw beliau mempunyai nice theme.. Good Job.. Jom kita sama2 naikkan ranking jadi top 10 site ranking di malaysia.

Penambahbaikkan first saya buka blog beliau tidak jumpa button page mungkin kena letak button page tuk senang org back to homepage :)



Blog kedua adalah Qaseh ku


Kalau anda nak belajar memasak boleh singgah ke blog beliau ada juga bagi tahu mengenai resepi2 masakan.. 

Theme blog beliau juga cantik and teratur.. 

Penambahbaikkan mungkin perlu letak button homepage juga.. mungkin perlu kurangkan widgets.. sbb agak loading juga site kamu tu.. shoutbox better guna satu jer.. hehe.. senang nnti kamu mahu handle..

apa2 pun blog kamu terbaikk.. nice blog cantik background blog..



Kenapa la dari tadi asyik komen sal homepage button?? 

Sebab itu main point yang kena ada disetiap site tuk memudahkan pengguna tuk back ke homepage bila dah jauh pegi ke blog anda...

Cuba anda fikirkan jika on laptop tapi tak jumpa ayat shutdown? Macam mana nak buat? Tak kan setiap kali nak off kena guna CMD ... Lebih kurang sama la apabila berada di website..

 Just pandangan jagan marah, huhu

Read More