Mei 2014 Mei 2014 - The New Minded Mei 2014 Mei 2014 The New Minded Langkau ke kandungan utama

Catatan

Tunjukkan catatan dari Mei, 2014

Cara Return Terima Barang Yang Salah Dari Shopee

Assalamaualaikum dan Salam Sejahtera.
Hari ini ingin berkongsi sedikit pengalaman yang tak menyeronokkan pada musim PKP ni berlangsung iaitu Terima Salah Barang Dari Shopee Seller.
Tujuan posting kali ini bukan untuk memburukkan mana-mana seller yang aku beli barang just untuk mengajar anda cara untuk refund bila terima barang salah dari seller shopee. So segala detail seller aku akan blur kan..
Kenapa boleh terima salah barang? 
Yang ni aku tak tahu la apa masalah seller kan.. Sama ada nak cepat or nak tipu tu aku tak tahu la tapi yang pasti ni yang jenis takkan check punya barang sebelum post, tak caya try la mesti rasa sakit hati punya. 
Apa yang paling best adalah.. barang tu dah terang-terang tulis berat 8kg tapi Terima barang tak sampai 1kg.. haha.. 
Takkan seller tak perasan?
Mungkin soalan ni bermain diminda anda bila perkara ni terjadi dekat anda. Ini pun aku takde jawapan kena tanya seller tu cmna dia buat kerja.. Maybe dia punya SOP takda cantik untuk uruskan order online ni…

Beli Baju Raya 2014 Murah

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...
Anda Sedang Mencari Baju Raya...
Masih belum fikirkan design nak macam mana..
Jom dapatkan design yang moden, unik, rare, classic bersama saya..
Berminat Sila Isi Order Form Di Bawah Beserta Kod Kain  Pihak Kami akan hubungi anda dalam masa 48 jam


















Harga Printing Flyers Murah

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.. Kepada Anda yang sedang mencari or tengah survey harga tempat printing mana yang murah saya ada jawapan untuk anda.
Berikut adalah senarai harga yang ditawarkan kepada anda..
Size yang dicadangkan yang terbaik untuk dijadikan flyers adalah half A4 iaitu size A5.

Bil Perkara (Kuantiti pcs) FULL COLOUR Harga Kertas Biasa Harga Kertas Kilat 1. Flyers A5 1 SIDE 5 000 Keping RM 390.00 RM 440.00 2. Flyers A5 1 SIDE 10 000 Keping RM 610.00 RM 700.00 3. Flyers A5 1 SIDE 30 000 Keping RM 1200.00 RM 1458.00 4. Flyers A5 1 SIDE 50 000 Keping RM 1970.00 RM 2330.00 5. Flyers A5 2 SIDE 5 000 Keping

Designer Flyers Murah

PERKARA HARGA PER ARTWORK 1. FLYERS SIZE A3 , BANNER  RM 150.00 2. FLYERS SIZE A4 , POSTER RM 100.00 3. FLYERS SIZE A5, B5 RM 60.00 4. BISNES KAD RM 40.00 5. IKLAN UNTUK WEBSITE  .JPG ALL SIZE RM 45.00 6. IKLAN ANIMATION  .GIF UNTUK WEBSITE RM 70.00

resepi sempret lama

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Tadi saya sahaja tengok di link apa yang datang dekat blog saya ini (traffic sources) ..

Tengok2 ada search untuk resepi sempret lama..

Mengikut dari ayat yang dia search ini kan maybe umur dalam lingkungan 25++ keatas ini..

Maaf la yer resepi yang saya ada tidak boleh didedahkan and not for sales.. Bukan kedekut.. Tapi resepi turun temurun boleh dikatakan veteran la.. hehe.. Sebab tu saya berani pasarkan kuih semperit @ sempret ini.. Rasa dia lain dari yang lain.. Tak caya.. Jom cuba nanti..

Saya akan bukak order time bulan puasa nanti..
Kalo nak book awal pun boleh silakan..

Antara backlink yang saya dapat adalah  harga kuih semperit 2014, kuih semperit 2014, kuih raya 2014, waa semangat gak anda semua nie nak raya yer.. Buat prepare awal nak cari kuih raya sedap yer..

Jom saya sediakan kuih semperet yang dijamin puas hati...

Jadi berapa harga satu balang ?
RM20.00 satu balang mempunyai 40 keping. 
Penghantaran?
Percuma di kawasan ampang / tesco a…

Google Ads, FBads Or SEO

Yang mana best dan terbaik yer..
Jom bincangkan...
Google Ads, FB ads or SEO...

Cuba google dropship diperlukan 2014, Ahmad hasif, Kedai Hasif, Kedai Online AHBAR, Tempahan Kuih Raya Semperit, Iphone 5S Gold Murah

ada jumpa ke website sy nie?? Hehe..

Pemenang SEO Ahmad Hasif

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

First of All saya mohon maaf kerana lewat umumkan pemenang.. Kerana agak kesibukkan buat masa ini..

So far inilah pemenang bertuah contest SEO Ahmad Hasif

Blog Pertama untuk Direview Nurul Zafirah

- Pertama blog beliau ini nampak kemas dan simple.. Apa yang saya suka adalah cepat je loading.. Ini mungkin tidak banyak apps yang diletak beliau... Btw beliau mempunyai nice theme.. Good Job.. Jom kita sama2 naikkan ranking jadi top 10 site ranking di malaysia.
Penambahbaikkan first saya buka blog beliau tidak jumpa button page mungkin kena letak button page tuk senang org back to homepage :)


Blog kedua adalah Qaseh ku

Kalau anda nak belajar memasak boleh singgah ke blog beliau ada juga bagi tahu mengenai resepi2 masakan.. 
Theme blog beliau juga cantik and teratur.. 
Penambahbaikkan mungkin perlu letak button homepage juga.. mungkin perlu kurangkan widgets.. sbb agak loading juga site kamu tu.. shoutbox better guna satu jer.. hehe.. senang nnti kamu …

Follower



Enter your email address:

Delivered by FeedBurner