Designer Flyers Murah Designer Flyers Murah - The New Minded Designer Flyers Murah Designer Flyers Murah Designer Flyers Murah Langkau ke kandungan utama

Cara Return Terima Barang Yang Salah Dari Shopee

Assalamaualaikum dan Salam Sejahtera.
Hari ini ingin berkongsi sedikit pengalaman yang tak menyeronokkan pada musim PKP ni berlangsung iaitu Terima Salah Barang Dari Shopee Seller.
Tujuan posting kali ini bukan untuk memburukkan mana-mana seller yang aku beli barang just untuk mengajar anda cara untuk refund bila terima barang salah dari seller shopee. So segala detail seller aku akan blur kan..
Kenapa boleh terima salah barang? 
Yang ni aku tak tahu la apa masalah seller kan.. Sama ada nak cepat or nak tipu tu aku tak tahu la tapi yang pasti ni yang jenis takkan check punya barang sebelum post, tak caya try la mesti rasa sakit hati punya. 
Apa yang paling best adalah.. barang tu dah terang-terang tulis berat 8kg tapi Terima barang tak sampai 1kg.. haha.. 
Takkan seller tak perasan?
Mungkin soalan ni bermain diminda anda bila perkara ni terjadi dekat anda. Ini pun aku takde jawapan kena tanya seller tu cmna dia buat kerja.. Maybe dia punya SOP takda cantik untuk uruskan order online ni…

Designer Flyers Murah

CONTOH DESIGN FLYER A5
CONTOH DESIGN BISNES KAD

BERIKUT ADALAH SENARAI HARGA UNTUK DESIGN
BIL.
PERKARA
HARGA PER ARTWORK
1.
FLYERS SIZE A3 , BANNER 
RM 150.00
2.
FLYERS SIZE A4 , POSTER
RM 100.00
3.
FLYERS SIZE A5, B5
RM 60.00
4.
BISNES KAD
RM 40.00
5.
IKLAN UNTUK WEBSITE  .JPG ALL SIZE
RM 45.00
6.
IKLAN ANIMATION  .GIF UNTUK WEBSITE
RM 70.00
7.
EDIT GAMBAR
FROM RM 5.00

FREE :
(p/s jika anda hanya ingin khidmat design sahaja)

* 1 X DVD-R
* POSTAGE

FORMAT :

.ai , .jpg , .pdf , .gif , .png

JIKA ANDA BERMINAT SILA ISI FORM DI BAWAH INI...

KAMI AKAN HUBUNGI ANDA MELALUI E-MAIL / WATSAPP






If You Enjoyed This, Take 3 Seconds To Share It

Ulasan

Follower



Enter your email address:

Delivered by FeedBurner