resepi sempret lama resepi sempret lama - The New Minded resepi sempret lama resepi sempret lama resepi sempret lama Langkau ke kandungan utama

Cara Return Terima Barang Yang Salah Dari Shopee

Assalamaualaikum dan Salam Sejahtera.
Hari ini ingin berkongsi sedikit pengalaman yang tak menyeronokkan pada musim PKP ni berlangsung iaitu Terima Salah Barang Dari Shopee Seller.
Tujuan posting kali ini bukan untuk memburukkan mana-mana seller yang aku beli barang just untuk mengajar anda cara untuk refund bila terima barang salah dari seller shopee. So segala detail seller aku akan blur kan..
Kenapa boleh terima salah barang? 
Yang ni aku tak tahu la apa masalah seller kan.. Sama ada nak cepat or nak tipu tu aku tak tahu la tapi yang pasti ni yang jenis takkan check punya barang sebelum post, tak caya try la mesti rasa sakit hati punya. 
Apa yang paling best adalah.. barang tu dah terang-terang tulis berat 8kg tapi Terima barang tak sampai 1kg.. haha.. 
Takkan seller tak perasan?
Mungkin soalan ni bermain diminda anda bila perkara ni terjadi dekat anda. Ini pun aku takde jawapan kena tanya seller tu cmna dia buat kerja.. Maybe dia punya SOP takda cantik untuk uruskan order online ni…

resepi sempret lama

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Tadi saya sahaja tengok di link apa yang datang dekat blog saya ini (traffic sources) ..

Tengok2 ada search untuk resepi sempret lama..

Mengikut dari ayat yang dia search ini kan maybe umur dalam lingkungan 25++ keatas ini..

Maaf la yer resepi yang saya ada tidak boleh didedahkan and not for sales.. Bukan kedekut.. Tapi resepi turun temurun boleh dikatakan veteran la.. hehe.. Sebab tu saya berani pasarkan kuih semperit @ sempret ini.. Rasa dia lain dari yang lain.. Tak caya.. Jom cuba nanti..

Saya akan bukak order time bulan puasa nanti..
Kalo nak book awal pun boleh silakan..

Antara backlink yang saya dapat adalah  harga kuih semperit 2014, kuih semperit 2014, kuih raya 2014, waa semangat gak anda semua nie nak raya yer.. Buat prepare awal nak cari kuih raya sedap yer..

Jom saya sediakan kuih semperet yang dijamin puas hati...

Jadi berapa harga satu balang ?

RM20.00 satu balang mempunyai 40 keping. 

Penghantaran?

Percuma di kawasan ampang / tesco ampang sahaja.

Kawasan lain caj akan dikenakan bermula dari RM5.00.

Contoh kuala lumpur :- KL Sentral, Masjid Jamek, Sogo, KLCC = RM10

Postage?

Tidak Ada. Risiko kuih ini akan pecah adalah tinggi. 


Jadi kepada mereka yang tinggal di kawasan kuala lumpur dan Selangor tersangat la rugi jika anda tidak mencuba biskut semperit ini.

" Mari rasai kenikmatan biskut semperit yang sebenar "

Jadi jom buat tempahan. klick Order Form button bawah ini.







If You Enjoyed This, Take 3 Seconds To Share It

Ulasan

Follower



Enter your email address:

Delivered by FeedBurner