resepi sempret lama resepi sempret lama - The New Minded resepi sempret lama resepi sempret lama

Isnin, 26 Mei 2014

resepi sempret lama

Leave a Comment

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Tadi saya sahaja tengok di link apa yang datang dekat blog saya ini (traffic sources) ..

Tengok2 ada search untuk resepi sempret lama..

Mengikut dari ayat yang dia search ini kan maybe umur dalam lingkungan 25++ keatas ini..

Maaf la yer resepi yang saya ada tidak boleh didedahkan and not for sales.. Bukan kedekut.. Tapi resepi turun temurun boleh dikatakan veteran la.. hehe.. Sebab tu saya berani pasarkan kuih semperit @ sempret ini.. Rasa dia lain dari yang lain.. Tak caya.. Jom cuba nanti..

Saya akan bukak order time bulan puasa nanti..
Kalo nak book awal pun boleh silakan..

Antara backlink yang saya dapat adalah  harga kuih semperit 2014, kuih semperit 2014, kuih raya 2014, waa semangat gak anda semua nie nak raya yer.. Buat prepare awal nak cari kuih raya sedap yer..

Jom saya sediakan kuih semperet yang dijamin puas hati...

Jadi berapa harga satu balang ?

RM20.00 satu balang mempunyai 40 keping. 

Penghantaran?

Percuma di kawasan ampang / tesco ampang sahaja.

Kawasan lain caj akan dikenakan bermula dari RM5.00.

Contoh kuala lumpur :- KL Sentral, Masjid Jamek, Sogo, KLCC = RM10

Postage?

Tidak Ada. Risiko kuih ini akan pecah adalah tinggi. 


Jadi kepada mereka yang tinggal di kawasan kuala lumpur dan Selangor tersangat la rugi jika anda tidak mencuba biskut semperit ini.

" Mari rasai kenikmatan biskut semperit yang sebenar "

Jadi jom buat tempahan. klick Order Form button bawah ini.






If You Enjoyed This, Take 5 Seconds To Share It
SHARE

About Ahmad Hasif


Blogger


Berkongsi Mengenai : Teknik SEO | Info | Tutorial | Freebies |


Untuk sebarang pertanyaan mengenai review atau giveaway boleh emel di:-

[email protected]

0 ulasan :

Catat Ulasan