Jun 2014 Jun 2014 - The New Minded Jun 2014 Jun 2014 The New Minded Langkau ke kandungan utama

Catatan

Tunjukkan catatan dari Jun, 2014

Cara Return Terima Barang Yang Salah Dari Shopee

Assalamaualaikum dan Salam Sejahtera.
Hari ini ingin berkongsi sedikit pengalaman yang tak menyeronokkan pada musim PKP ni berlangsung iaitu Terima Salah Barang Dari Shopee Seller.
Tujuan posting kali ini bukan untuk memburukkan mana-mana seller yang aku beli barang just untuk mengajar anda cara untuk refund bila terima barang salah dari seller shopee. So segala detail seller aku akan blur kan..
Kenapa boleh terima salah barang? 
Yang ni aku tak tahu la apa masalah seller kan.. Sama ada nak cepat or nak tipu tu aku tak tahu la tapi yang pasti ni yang jenis takkan check punya barang sebelum post, tak caya try la mesti rasa sakit hati punya. 
Apa yang paling best adalah.. barang tu dah terang-terang tulis berat 8kg tapi Terima barang tak sampai 1kg.. haha.. 
Takkan seller tak perasan?
Mungkin soalan ni bermain diminda anda bila perkara ni terjadi dekat anda. Ini pun aku takde jawapan kena tanya seller tu cmna dia buat kerja.. Maybe dia punya SOP takda cantik untuk uruskan order online ni…

Borong Kuih Raya Murah 2014 Harga Termurah dan Sedap

Jadi berapa harga satu balang ?
RM20.00 satu balang mempunyai 40 keping. 
Penghantaran?
Percuma di kawasan ampang / tesco ampang sahaja.
Kawasan lain caj akan dikenakan bermula dari RM5.00.
Contoh kuala lumpur :- KL Sentral, Masjid Jamek, Sogo, KLCC = RM10
Postage?
Tidak Ada. Risiko kuih ini akan pecah adalah tinggi. 

Jadi kepada mereka yang tinggal di kawasan kuala lumpur dan Selangor tersangat la rugi jika anda tidak mencuba biskut semperit ini.

" Mari rasai kenikmatan biskut semperit yang sebenar "
Jadi jom buat tempahan. klick Order Form button bawah ini.





Jual Asus Zenfone 5 Murah

HARGA RM 699.90
Berminat sila isi order form di bawah ini.


General2G NetworkGSM 850 / 900 / 1800 / 1900 3G NetworkHSDPA 850 / 900 / 1900 / 2100 SIMDual SIM (Micro-SIM, dual stand-by)Announced2014, JanuaryStatusAvailable. Released 2014, AprilBodyDimensions148.2 x 72.8 x 5.5-10.3Weight145 g (5.11 oz)DisplayTypeIPS capacitive touchscreen, 16M colorsSize720 x 1280 pixels, 5.0 inches (~294 ppi pixel density)MultitouchYesProtectionCorning Gorilla Glass 3SoundAlert typesVibration, MP3 ringtonesLoudspeakerYes3.5mm jackYesMemoryCard slotmicroSD, up to 64 GBInternal8/16 GB, 1/2 GB RAMDataGPRSYesEDGEYesSpeedHSDPA, 42.2 Mbps; HSUPA, 5.76 MbpsWLANWi-Fi 802.11 b/g/n, Wi-Fi Direct, Wi-Fi hotspotBluetoothYes, v4.0 with A2DP, EDRUSBYes, microUSB v2.0CameraPrimary8 MP, 3264 x 2448 pixels, autofocus, LED flashFeaturesGeo-taggingVideoYes, [email protected]SecondaryYes, 2 MPFeaturesOSAndroid OS, v4.3 (Jelly Bean), upgradable to v4.4.2 (KitKat)ChipsetIntel Atom Z2580/ Z2560CPUDual-core 2 GHz (Z2580)/ 1.6 GHz (Z256…

Kain Baju Raya Kurung Murah Cantik 2014

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Anda Sedang Mencari Baju Raya...
Masih belum fikirkan design nak macam mana..
Jom dapatkan design yang moden, unik, rare, classic bersama saya..
Berminat Sila Isi Order Form Di Bawah Beserta Kod Kain  Pihak Kami akan hubungi anda dalam masa 48 jam


















Tempahan Kuih Raya Semperit Sedap Murah

Asaalamualaikum dan Selamat Sejahtera.. Ini merupakan tempahan yang kali kedua selepas raya tahun lepas Alhamdulillah feedback dari yang telah membeli mengatakan sedap dan kali ini saya ingin untuk test market sekali lagi untuk preparation hari raya dan juga bagi yang mereka nak makan sangat2 kuih ini..
Bagi mereka yang ingin menempah boleh dilakukan mulai hari ini dan C.O.D Bahan yang digunakan bagi proses pembuatan ini mempunyai kualiti standing dengan harga yang ditawarkan dan yang penting 100% saya yang buat. Ia menggunakan butter, tepung2 yang berkualiti serta telur yang ada khasiatnya (*telur beli untuk makan dirumah je guna ada omega gitu) disebabkan itu harga dia macam itu dan saya yakin anda pasti berpuas hati dengan rasa tersebut.
Untuk pre order yang terbaru ini saya ada membawa keluaran beberapa versi bentuk kuih ini antaranya bentuk panjang dan juga berbentuk bunga. Boleh lihat dibawah ini.. harga adalah sama..  Harga RM 20.00



40 BIJI

FREE COD AREA AMPANG, KUALA LUMPUR



100% Dij…

SEGMEN : blogwalking CUTI SEKOLAH bersama ayuinsyirah

Jom join yer.. hari jadi aku tu 7 Jun haha..

Follower



Enter your email address:

Delivered by FeedBurner