Kelebihan Lenovo S960 Original Set Kelebihan Lenovo S960 Original Set - The New Minded Kelebihan Lenovo S960 Original Set Kelebihan Lenovo S960 Original Set Kelebihan Lenovo S960 Original Set Langkau ke kandungan utama

Guna Anydesk remote Desktop Ofis

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Hari ini ingin berkongsi sedikit mengenai pengalaman Work From Home atas perintah kawalan pergerakan yang diisytiharkan baru-baru ini.

Mungkin adanya yang terfikir bagaimana nak buat kerja dari rumah sedangkan PC semua dekat ofis tu guna internal LAN connection antara server ke Desktop Ofis. Nak buat kerja dari rumah macam mana kan.

Ya itu semua bermain diminda anda sekarang ni.

Zaman dah maju semua teknologi sudah ada, alasan jangan diberi. Jika tidak tahu banyak membaca ataupun tanya kepada mereka yang arif.

Okay untuk mejawab persoalan anda tu. Anda boleh guna software Anydesk sebagai alternatif untuk akses PC di ofis dari rumah secara mudah dan penggunaan internet pun tidak la banyak mana pun..

Langkah Pertama

Apa yang diperlukan ?

Anda perlu download software Anydesk dan installkan di PC Rumah dan PC di Ofis.

Aaaa sudah macam mana nak pergi ofis pula nak install bagai kan.. hehe.. mesti bermain diminda anda sekarang ni.. Ok itu masalahnya anda…

Kelebihan Lenovo S960 Original Set




MODEL LENOVO S960

Apakah Kelebihan Telefon Ini :-

  1. RAM 2Gb
  2. Kamera 13 mp dengan autofocus , 5mp secondary kamera sesuai untuk mereka yang suka selfie
  3. Quar core , 1.5G$Hz
  4. Skrin 5 inch


HARGA RM 889.00

FREE GIFT:-

* 8gb Micro Sd Kad

BERMINAT SILA ISI ORDER FORM DI BAWAH

GENERAL2G NetworkGSM 850 / 900 / 1800 / 1900
3G NetworkHSDPA 850 / 1900
HSDPA 900 / 2100
SIMMicro-SIM
Announced2013, September
StatusAvailable. Released 2013, December
BODYDimensions144 x 74 x 6.9 mm (5.67 x 2.91 x 0.27 in)
Weight121 g (4.27 oz)
DISPLAYTypeIPS LCD capacitive touchscreen, 16M colors
Size1080 x 1920 pixels, 5.0 inches (~441 ppi pixel density)
MultitouchYes
ProtectionCorning Gorilla Glass 3
SOUNDAlert typesVibration; MP3, WAV ringtones
LoudspeakerYes
3.5mm jackYes
MEMORYCard slotNo
Internal16/32 GB, 2 GB RAM
DATAGPRSYes
EDGEYes
SpeedHSDPA, 21 Mbps; HSUPA, 5.76 Mbps
WLANWi-Fi 802.11 b/g/n, Wi-Fi hotspot
Bluetoothv3.0, A2DP
USBmicroUSB v2.0, USB On-the-go
CAMERAPrimary13 MP, 4128 x 3096 pixels, autofocus, LED flash
FeaturesGeo-tagging, touch focus, face detection
Video[email protected]
Secondary5 MP
FEATURESOSAndroid OS, v4.2 (Jelly Bean)
ChipsetMediatek MT6589T
CPUQuad-core 1.5 GHz Cortex A7
GPUPowerVR SGX544MP2
SensorsAccelerometer, proximity, compass
MessagingSMS(threaded view), MMS, Email, Push Mail, IM, RSS
BrowserHTML5
RadioFM radio
GPSYes, with A-GPS
JavaYes, via Java MIDP emulator
ColorsBlack/Silver
- SNS integration
- Active noise cancellation with dedicated mic
- MP4/WMV/H.264/H.263 player
- MP3/WAV/WMA/eAAC+ player
- Organizer
- Photo/video editor
- Document viewer
- Google Search, Maps, Gmail,
YouTube, Calendar, Google Talk
- Voice memo/dial
- Predictive text input




If You Enjoyed This, Take 3 Seconds To Share It

Ulasan

Follower



Enter your email address:

Delivered by FeedBurner