News How To Add An Alexa Widget At Blog and Website 2014 News How To Add An Alexa Widget At Blog and Website 2014 - The New Minded News How To Add An Alexa Widget At Blog and Website 2014 News How To Add An Alexa Widget At Blog and Website 2014 News How To Add An Alexa Widget At Blog and Website 2014 Langkau ke kandungan utama

Cara Return Terima Barang Yang Salah Dari Shopee

Assalamaualaikum dan Salam Sejahtera.
Hari ini ingin berkongsi sedikit pengalaman yang tak menyeronokkan pada musim PKP ni berlangsung iaitu Terima Salah Barang Dari Shopee Seller.
Tujuan posting kali ini bukan untuk memburukkan mana-mana seller yang aku beli barang just untuk mengajar anda cara untuk refund bila terima barang salah dari seller shopee. So segala detail seller aku akan blur kan..
Kenapa boleh terima salah barang? 
Yang ni aku tak tahu la apa masalah seller kan.. Sama ada nak cepat or nak tipu tu aku tak tahu la tapi yang pasti ni yang jenis takkan check punya barang sebelum post, tak caya try la mesti rasa sakit hati punya. 
Apa yang paling best adalah.. barang tu dah terang-terang tulis berat 8kg tapi Terima barang tak sampai 1kg.. haha.. 
Takkan seller tak perasan?
Mungkin soalan ni bermain diminda anda bila perkara ni terjadi dekat anda. Ini pun aku takde jawapan kena tanya seller tu cmna dia buat kerja.. Maybe dia punya SOP takda cantik untuk uruskan order online ni…

News How To Add An Alexa Widget At Blog and Website 2014


Assalamualaikum,

Today I will make a tutorial how to add alexa widget at your blog or website.

It very easy to put in at your website.

Just copy the code that alexa.com giving to your and edit it by put your website url and than copy the cope the code at html.

If your are using blogger use this :

Login your blogger > Click Layout > Add Gadgets > Click Html / Javascript > Go to Alexa.com copy the code and paste at there.

Here is the link to copy your code Alexa Widget Code

It simple right..

It will show your ranking global and country if you have it.

If You Enjoyed This, Take 3 Seconds To Share It

Ulasan

Follower



Enter your email address:

Delivered by FeedBurner