Tempahan Pre Order Kuih Raya Semperit 2017 Tempahan Pre Order Kuih Raya Semperit 2017 - The New Minded Tempahan Pre Order Kuih Raya Semperit 2017 Tempahan Pre Order Kuih Raya Semperit 2017 Tempahan Pre Order Kuih Raya Semperit 2017 Langkau ke kandungan utama

Cara Return Terima Barang Yang Salah Dari Shopee

Assalamaualaikum dan Salam Sejahtera.
Hari ini ingin berkongsi sedikit pengalaman yang tak menyeronokkan pada musim PKP ni berlangsung iaitu Terima Salah Barang Dari Shopee Seller.
Tujuan posting kali ini bukan untuk memburukkan mana-mana seller yang aku beli barang just untuk mengajar anda cara untuk refund bila terima barang salah dari seller shopee. So segala detail seller aku akan blur kan..
Kenapa boleh terima salah barang? 
Yang ni aku tak tahu la apa masalah seller kan.. Sama ada nak cepat or nak tipu tu aku tak tahu la tapi yang pasti ni yang jenis takkan check punya barang sebelum post, tak caya try la mesti rasa sakit hati punya. 
Apa yang paling best adalah.. barang tu dah terang-terang tulis berat 8kg tapi Terima barang tak sampai 1kg.. haha.. 
Takkan seller tak perasan?
Mungkin soalan ni bermain diminda anda bila perkara ni terjadi dekat anda. Ini pun aku takde jawapan kena tanya seller tu cmna dia buat kerja.. Maybe dia punya SOP takda cantik untuk uruskan order online ni…

Tempahan Pre Order Kuih Raya Semperit 2017


Asaalamualaikum dan Selamat Sejahtera..

Ini merupakan tempahan yang kali ketiga selepas raya tahun lepas Alhamdulillah feedback dari yang telah membeli mengatakan sedap dan kali ini saya ingin untuk test market sekali lagi untuk preparation hari raya dan juga bagi yang mereka nak makan sangat2 kuih ini..

Bagi mereka yang ingin menempah boleh dilakukan mulai hari ini.

Bahan yang digunakan bagi proses pembuatan ini mempunyai kualiti standing dengan harga yang ditawarkan dan yang penting 100% saya yang buat. Ia menggunakan butter, tepung2 yang berkualiti serta telur yang ada khasiatnya (*telur beli untuk makan dirumah je guna ada omega gitu) disebabkan itu harga dia macam itu dan saya yakin anda pasti berpuas hati dengan rasa tersebut.

Untuk pre order yang terbaru ini saya ada membawa keluaran beberapa versi bentuk kuih ini antaranya bentuk panjang dan juga berbentuk bunga. Boleh lihat dibawah ini.. harga adalah sama..

 Harga RM 20.00


40 BIJI



FREE COD AREA AMPANG, KUALA LUMPUR


100% Dijamin Puas Hati..

 Fill in form below for order


kuih semperit bentuk bunga

kuih semperit bentuk bunga
kuih semperit bentuk panjang



UPDATED 2017 😊😊


If You Enjoyed This, Take 3 Seconds To Share It

Ulasan

Follower



Enter your email address:

Delivered by FeedBurner