Januari 2015 Januari 2015 - The New Minded Januari 2015 Januari 2015 The New Minded Langkau ke kandungan utama

Catatan

Tunjukkan catatan dari Januari, 2015

Cara Return Terima Barang Yang Salah Dari Shopee

Assalamaualaikum dan Salam Sejahtera.
Hari ini ingin berkongsi sedikit pengalaman yang tak menyeronokkan pada musim PKP ni berlangsung iaitu Terima Salah Barang Dari Shopee Seller.
Tujuan posting kali ini bukan untuk memburukkan mana-mana seller yang aku beli barang just untuk mengajar anda cara untuk refund bila terima barang salah dari seller shopee. So segala detail seller aku akan blur kan..
Kenapa boleh terima salah barang? 
Yang ni aku tak tahu la apa masalah seller kan.. Sama ada nak cepat or nak tipu tu aku tak tahu la tapi yang pasti ni yang jenis takkan check punya barang sebelum post, tak caya try la mesti rasa sakit hati punya. 
Apa yang paling best adalah.. barang tu dah terang-terang tulis berat 8kg tapi Terima barang tak sampai 1kg.. haha.. 
Takkan seller tak perasan?
Mungkin soalan ni bermain diminda anda bila perkara ni terjadi dekat anda. Ini pun aku takde jawapan kena tanya seller tu cmna dia buat kerja.. Maybe dia punya SOP takda cantik untuk uruskan order online ni…

Anda Tahu Apa Itu RM ?

Jom kita buat satu game nak ?

Kasi bergerak laju sikit otak kita ni yer..

Game ia macam ini.. Cuba bagi perkataan panjang bagi RM ..

Jom kita lihat bertapa besarnya makna RM dalam hidup kita ini kan..

Ia ibarat dah sebati dalam kehidupan seharian kita..

Ini saya punya jawapan

RM = Ringgit Malaysia

RM = Running Man

Anda punya pula...

Cer tinggalkan jawapan anda diruang komen...


Testimoni Pelanggan

Testimoni 2014


Testimoni 2014











































































Masalah Selulit Di Paha

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Anda mempunyai masalah selulit di bahagian paha atau di bahagian anggota badan yang lain ??

Ingin kembalikan kulit yang licin... Anda ingin menghilangkan selulit anda itu ??

Kini saya ada satu produk insyallah dapat membantu masalah anda itu..

Produk Contour Cellulite Control berat 180g











Harga RM198.00 Berminat sila isi order form dibawah

Sila Subscribe Us untuk sentiasa update dengan produk baru dan tawaran hebat yang bakal memasuki di blogahbar

Kain Cotton Design Moden 23701-23708

Fabrik English Cotton Kain 4 meter 2 meter + 2 meter Harga RM85.00 FREE POSTAGE Berminat sila isi order form dibawah

Sila Subscribe Us untuk sentiasa update dengan produk baru dan tawaran hebat yang bakal memasuki di blogahbar


Kain Koton Design Modern 23709-23716

Fabrik English Cotton Kain 4 meter 2 meter + 2 meter Harga RM85.00 FREE POSTAGE Berminat sila isi order form dibawah

Sila Subscribe Us untuk sentiasa update dengan produk baru dan tawaran hebat yang bakal memasuki di blogahbar


Kain Cotton Design Modern 23713-23720

Fabrik English Cotton Kain 4 meter 2 meter + 2 meter Harga RM85.00 FREE POSTAGE Berminat sila isi order form dibawah

Sila Subscribe Us untuk sentiasa update dengan produk baru dan tawaran hebat yang bakal memasuki di blogahbar


Kain Cotton Kanak-kanak Cantik 23721-23728

Fabrik English Cotton Kain 4 meter 2 meter + 2 meter Harga RM85.00 FREE POSTAGE Berminat sila isi order form dibawah

Sila Subscribe Us untuk sentiasa update dengan produk baru dan tawaran hebat yang bakal memasuki di blogahbar


Kain Cotton Baju Kurung Jual Murah 2015 23819-23820

Fabrik English Cotton Kain 4 meter 2 meter + 2 meter Harga RM85.00 FREE POSTAGE Berminat sila isi order form dibawah

Sila Subscribe Us untuk sentiasa update dengan produk baru dan tawaran hebat yang bakal memasuki di blogahbar


Kain Cotton Murah 2015 23841-23848

Fabrik English Cotton Kain 4 meter 2 meter + 2 meter Harga RM85.00 FREE POSTAGE Berminat sila isi order form dibawah

Sila Subscribe Us untuk sentiasa update dengan produk baru dan tawaran hebat yang bakal memasuki di blogahbar

Kain Ela Cotton Murah 23807-23816

Fabrik English Cotton Kain 4 meter 2 meter + 2 meter Harga RM85.00 FREE POSTAGE Berminat sila isi order form dibawah

Sila Subscribe Us untuk sentiasa update dengan produk baru dan tawaran hebat yang bakal memasuki di blogahbar





Follower



Enter your email address:

Delivered by FeedBurner