Kain Cotton Cantik 2015 23849-23856 Kain Cotton Cantik 2015 23849-23856 - The New Minded Kain Cotton Cantik 2015 23849-23856 Kain Cotton Cantik 2015 23849-23856 Kain Cotton Cantik 2015 23849-23856 Langkau ke kandungan utama

Guna Anydesk remote Desktop Ofis

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Hari ini ingin berkongsi sedikit mengenai pengalaman Work From Home atas perintah kawalan pergerakan yang diisytiharkan baru-baru ini.

Mungkin adanya yang terfikir bagaimana nak buat kerja dari rumah sedangkan PC semua dekat ofis tu guna internal LAN connection antara server ke Desktop Ofis. Nak buat kerja dari rumah macam mana kan.

Ya itu semua bermain diminda anda sekarang ni.

Zaman dah maju semua teknologi sudah ada, alasan jangan diberi. Jika tidak tahu banyak membaca ataupun tanya kepada mereka yang arif.

Okay untuk mejawab persoalan anda tu. Anda boleh guna software Anydesk sebagai alternatif untuk akses PC di ofis dari rumah secara mudah dan penggunaan internet pun tidak la banyak mana pun..

Langkah Pertama

Apa yang diperlukan ?

Anda perlu download software Anydesk dan installkan di PC Rumah dan PC di Ofis.

Aaaa sudah macam mana nak pergi ofis pula nak install bagai kan.. hehe.. mesti bermain diminda anda sekarang ni.. Ok itu masalahnya anda…

Kain Cotton Cantik 2015 23849-23856





Fabrik English Cotton
 
Kain 4 meter
 
2 meter + 2 meter
 
Harga RM85.00
 
FREE POSTAGE
 
Berminat sila isi order form dibawah


Sila Subscribe Us untuk sentiasa update dengan produk baru dan tawaran hebat yang bakal memasuki di blogahbar

If You Enjoyed This, Take 3 Seconds To Share It

Ulasan

Follower



Enter your email address:

Delivered by FeedBurner