Powerbank Remax Gold 6666mah Powerbank Remax Gold 6666mah - The New Minded Powerbank Remax Gold 6666mah Powerbank Remax Gold 6666mah Powerbank Remax Gold 6666mah Langkau ke kandungan utama

Guna Anydesk remote Desktop Ofis

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Hari ini ingin berkongsi sedikit mengenai pengalaman Work From Home atas perintah kawalan pergerakan yang diisytiharkan baru-baru ini.

Mungkin adanya yang terfikir bagaimana nak buat kerja dari rumah sedangkan PC semua dekat ofis tu guna internal LAN connection antara server ke Desktop Ofis. Nak buat kerja dari rumah macam mana kan.

Ya itu semua bermain diminda anda sekarang ni.

Zaman dah maju semua teknologi sudah ada, alasan jangan diberi. Jika tidak tahu banyak membaca ataupun tanya kepada mereka yang arif.

Okay untuk mejawab persoalan anda tu. Anda boleh guna software Anydesk sebagai alternatif untuk akses PC di ofis dari rumah secara mudah dan penggunaan internet pun tidak la banyak mana pun..

Langkah Pertama

Apa yang diperlukan ?

Anda perlu download software Anydesk dan installkan di PC Rumah dan PC di Ofis.

Aaaa sudah macam mana nak pergi ofis pula nak install bagai kan.. hehe.. mesti bermain diminda anda sekarang ni.. Ok itu masalahnya anda…

Powerbank Remax Gold 6666mah


It's eye catching and it's going to give onlookers a very hard time to look away due to its shiny, striking color.
Gold collectors and those who don't mind a little attention,
this power box suits you best.
It is meant for you to charge your mobile phones & be noticed at the same time.


Available in gold and white gold models, both come with features such as; true capacity of 6666 mAh and single usb buttonless operation. Just connect your mobile phone and it'll start charging right away



Price RM 110.00



BERMINAT SILA ISI ORDER FORM DI BAWAH












 

If You Enjoyed This, Take 3 Seconds To Share It

Ulasan

Follower



Enter your email address:

Delivered by FeedBurner