Teknik SEO Blog Website Berkesan 2015 Teknik SEO Blog Website Berkesan 2015 - The New Minded Teknik SEO Blog Website Berkesan 2015 Teknik SEO Blog Website Berkesan 2015 Teknik SEO Blog Website Berkesan 2015 Langkau ke kandungan utama

Guna Anydesk remote Desktop Ofis

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Hari ini ingin berkongsi sedikit mengenai pengalaman Work From Home atas perintah kawalan pergerakan yang diisytiharkan baru-baru ini.

Mungkin adanya yang terfikir bagaimana nak buat kerja dari rumah sedangkan PC semua dekat ofis tu guna internal LAN connection antara server ke Desktop Ofis. Nak buat kerja dari rumah macam mana kan.

Ya itu semua bermain diminda anda sekarang ni.

Zaman dah maju semua teknologi sudah ada, alasan jangan diberi. Jika tidak tahu banyak membaca ataupun tanya kepada mereka yang arif.

Okay untuk mejawab persoalan anda tu. Anda boleh guna software Anydesk sebagai alternatif untuk akses PC di ofis dari rumah secara mudah dan penggunaan internet pun tidak la banyak mana pun..

Langkah Pertama

Apa yang diperlukan ?

Anda perlu download software Anydesk dan installkan di PC Rumah dan PC di Ofis.

Aaaa sudah macam mana nak pergi ofis pula nak install bagai kan.. hehe.. mesti bermain diminda anda sekarang ni.. Ok itu masalahnya anda…

Teknik SEO Blog Website Berkesan 2015


Teknik website berada di Search engine Google, yahoo, bing Apa yang perlu anda lakukan?


Pertama mesti masuk rank global dulu..


Kedua dapat masuk rank Country lagi cun..


Ketiga buat exchange link.. Backlink..


Keempat update post secara konsisten..


Kelima dapatkan unik visitor...


Keenam guna https


Jika tak berjaya ada satu lg rahsia iaitu
Ketujuh - simpan dulu nk pm sendiri tanya..


Antara website yg dijadikan experiment...


Bukti website yang pernah masuk rank global and Country https://www.lenovomurah.tk/ Sekarang kalau google handphone lenovo murah boleh jumpa lagi website itu..


Satu website dalam proses experiment lagi.. Tak sampai 2bulan dah masuk rank global.. https://www.blogahbar.tk/
Skrg di rank ke 12 231 808


Antara website yg awal menjadi experiment adalah menggunakan domain www.ahmadhasif.info skrg dah tak guna lagi domain tu..
Banyak sale sy dkt url tu.. Hahaha.. Antara yg top sale adalah Kuih Raya Semperit..


Once dah masuk rank global and rank Country insyallah akan mudah masuk Search engine..


Ilmu ni sy bg free dkt anda yg nk guna...
Sila la guna utk tujuan yg baik ye.. Haha..


Tgk antara gambar screenshot website2 diatas masuk di rank global and Country rank

2

3

4

5

6

Jika rasa berguna sila klik like and share di sosial network


Bersambung..
Next artikel akan saya ajar Step by Step lebih detail..
Untuk sentiasa update sila Subcribe Us Di sidebar sebelah kanan dengan masukkan Emel anda..


Anda juga mungkin meminati ini Perancangan Kewangan

If You Enjoyed This, Take 3 Seconds To Share It

Ulasan

  1. Bw sini..
    Bnyk lg ilmu blogging yg nk dipelajari ni..
    Cemana nk masuk rank global, country tu eh..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ikut Step diatas..
      Dapatkan unique visitor..
      Update blog consisten

      Padam
  2. Dah lama x check Alexa.
    Saya x reti sangat SEO ni.
    Faham sikit2 je..

    BalasPadam
  3. wah hebat! terbaik! tapi ne amik mase nk hadam skit... huihui.. tq sharing :)..
    please share more.. kih3x..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Insyallah akan share lagi..
      Hadam slow2..
      Jemput join community google plus tuk update pelbagai artikel dan info

      Padam
  4. kena sedut ilmu ni bebetui ni ;)

    BalasPadam
  5. Sedih je check Alexa, teruk bebenor ranking Mai, tapi bila baca balik blog sendri pun baru bleh terima hakikat, hahahahahaha.

    BalasPadam

Catat Ulasan

Follower



Enter your email address:

Delivered by FeedBurner