Buah Kurma Baik Kepada Ibu Mengandung Buah Kurma Baik Kepada Ibu Mengandung - The New Minded Buah Kurma Baik Kepada Ibu Mengandung Buah Kurma Baik Kepada Ibu Mengandung Buah Kurma Baik Kepada Ibu Mengandung Langkau ke kandungan utama

Cara Return Terima Barang Yang Salah Dari Shopee

Assalamaualaikum dan Salam Sejahtera.
Hari ini ingin berkongsi sedikit pengalaman yang tak menyeronokkan pada musim PKP ni berlangsung iaitu Terima Salah Barang Dari Shopee Seller.
Tujuan posting kali ini bukan untuk memburukkan mana-mana seller yang aku beli barang just untuk mengajar anda cara untuk refund bila terima barang salah dari seller shopee. So segala detail seller aku akan blur kan..
Kenapa boleh terima salah barang? 
Yang ni aku tak tahu la apa masalah seller kan.. Sama ada nak cepat or nak tipu tu aku tak tahu la tapi yang pasti ni yang jenis takkan check punya barang sebelum post, tak caya try la mesti rasa sakit hati punya. 
Apa yang paling best adalah.. barang tu dah terang-terang tulis berat 8kg tapi Terima barang tak sampai 1kg.. haha.. 
Takkan seller tak perasan?
Mungkin soalan ni bermain diminda anda bila perkara ni terjadi dekat anda. Ini pun aku takde jawapan kena tanya seller tu cmna dia buat kerja.. Maybe dia punya SOP takda cantik untuk uruskan order online ni…

Buah Kurma Baik Kepada Ibu Mengandung

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera tahukah anda buah kurma bagus untuk ibu yang mengandung??

Ibu yang hamil memerlukan tenaga dan tekanan darah yang stabil supaya kandungan sentiasa berada dalam keadaan yang baik.
Juga memerluka sel darah merah yang mencukupi. Jadi, mengamalkan makan buah kurma boleh membantu bukan sahaja kepada para ibu, malahan kepada bayi dalam kandungan.
Manfaat lain yang boleh didapati melalui buah kurma bagi ibu mengandung ialah kalium.
Kalium membantu mengatasi kekejangan.
Vitamin B kompleks juga boleh didapati yang amat diperlukan untuk menguatkan dinding rahim.
Bagi yang menjangkau trimester akhir kehamilan, buah ini sangat baik dalam memberi tenaga bagi menghadapi persalinan kelak..

Jadi buah kurma ini banyak manfaatnya untuk kita. Buah kurma merupakan amalan Rasulullah.. Jadi mari la kita makan buah kurma setiap hari bukan hanya tunggu dibulan Ramadhan sahaja.. Jadikan amalan permakanan buah kurma sebagai menu utama anda :)

If You Enjoyed This, Take 3 Seconds To Share It

Ulasan

  1. singgah sini Jemput join :D
    http://mellyareenza.blogspot.com/2015/02/february-giveaway-by-mellya-and-friends.html

    BalasPadam

Catat Komen

Follower



Enter your email address:

Delivered by FeedBurner