Kain Cotton Kualiti Baik 23881-23892 Kain Cotton Kualiti Baik 23881-23892 - The New Minded Kain Cotton Kualiti Baik 23881-23892 Kain Cotton Kualiti Baik 23881-23892 Kain Cotton Kualiti Baik 23881-23892 Langkau ke kandungan utama

Cara Return Terima Barang Yang Salah Dari Shopee

Assalamaualaikum dan Salam Sejahtera.
Hari ini ingin berkongsi sedikit pengalaman yang tak menyeronokkan pada musim PKP ni berlangsung iaitu Terima Salah Barang Dari Shopee Seller.
Tujuan posting kali ini bukan untuk memburukkan mana-mana seller yang aku beli barang just untuk mengajar anda cara untuk refund bila terima barang salah dari seller shopee. So segala detail seller aku akan blur kan..
Kenapa boleh terima salah barang? 
Yang ni aku tak tahu la apa masalah seller kan.. Sama ada nak cepat or nak tipu tu aku tak tahu la tapi yang pasti ni yang jenis takkan check punya barang sebelum post, tak caya try la mesti rasa sakit hati punya. 
Apa yang paling best adalah.. barang tu dah terang-terang tulis berat 8kg tapi Terima barang tak sampai 1kg.. haha.. 
Takkan seller tak perasan?
Mungkin soalan ni bermain diminda anda bila perkara ni terjadi dekat anda. Ini pun aku takde jawapan kena tanya seller tu cmna dia buat kerja.. Maybe dia punya SOP takda cantik untuk uruskan order online ni…

Kain Cotton Kualiti Baik 23881-23892






 
Fabrik English Cotton
 
Kain 4 meter
 
2 meter + 2 meter
 
Harga RM85.00
 
FREE POSTAGE
 
Berminat sila isi order form dibawah


Sila Subscribe Us untuk sentiasa update dengan produk baru dan tawaran hebat yang bakal memasuki di blogahbar


If You Enjoyed This, Take 3 Seconds To Share It

Ulasan

  1. kain yang cantik..semoga ada yang berminat

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih.. Aah mmg kain yang cantik..jemput baca post terbaru saya ya..

      Belajar seo

      Padam

Catat Komen

Follower



Enter your email address:

Delivered by FeedBurner