Kedai Bahan Bakeri Kuala Lumpur Kedai Bahan Bakeri Kuala Lumpur - The New Minded Kedai Bahan Bakeri Kuala Lumpur Kedai Bahan Bakeri Kuala Lumpur

Ahad, 15 Februari 2015

Kedai Bahan Bakeri Kuala Lumpur

Leave a Comment

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera,

Hari ini kebanyakkan kedai bakery tutup Dan ada pun yang buka sampai jam 1 tengahari maklumla hari ahad kan...

Jadi hari inikan dah  dua kedai bakeri saya pergi pertama di kedai Bandar baru ampang BRG dkt situ agak murah juga..
Kedua di pandan mewah.. Kedua2 kedai tu saya pergi tadi tutup tak taw la pukul berapa dia bukak..

Jadi bermula la misi mencari kedai bakery di kl.. Google search kedai bakery kl banyak juga dapat tapi bila call tidakk berjawap.. So assume tutup la kedai tu..

Tiba2 call di kedai Yumi Bakery (YB) di Danau Kota dia angkat..
Sesi perbualan :

Sy : Slmt ptg mahu Tanya kedai bukak sampai pukul berapa?
YB : Sampai pukul 7.00pm

What ari ahad dia open sampai pukul 7? Waaa APA lagi terus pergi ke sana la citernya...

Jadi kepada yang mencari kedai bahan nak buat kek @ kuih tu pada hari ahad jgn risau kedai Yumi Bakery penyelamat anda...

Utk makluman jika anda search Yumi bakery dalam Waze or google alamat dia di 1/6a tu dah takde..

Jadi cara nak pergi
Anda tahu kl festival city, danau kota tu kn dia depan kl festival city tu.. Ada nampak public bank dah btl la tu.. Jalan ke depan sikit dia sebaris dgn alliance bank...
Nanti nmpk kedai tu corner lot...
Dkt dgn traffic light tu ada bangunan baru warna kelabu hitam tu...

Nama bangunan tu Star Pare Point Commercial, Jalan Genting Klang

Selamat membeli yer..
Tolong mudahkan anda mencari bahan..

If You Enjoyed This, Take 5 Seconds To Share It
SHARE

About Ahmad Hasif


Blogger


Berkongsi Mengenai : Teknik SEO | Info | Tutorial | Freebies |


Untuk sebarang pertanyaan mengenai review atau giveaway boleh emel di:-

[email protected]

0 ulasan :

Catat Ulasan