Miezu MX4 Pro Mula Masuki Pasaran Malaysia Miezu MX4 Pro Mula Masuki Pasaran Malaysia - The New Minded Miezu MX4 Pro Mula Masuki Pasaran Malaysia Miezu MX4 Pro Mula Masuki Pasaran Malaysia Miezu MX4 Pro Mula Masuki Pasaran Malaysia Langkau ke kandungan utama

Cara Return Terima Barang Yang Salah Dari Shopee

Assalamaualaikum dan Salam Sejahtera.
Hari ini ingin berkongsi sedikit pengalaman yang tak menyeronokkan pada musim PKP ni berlangsung iaitu Terima Salah Barang Dari Shopee Seller.
Tujuan posting kali ini bukan untuk memburukkan mana-mana seller yang aku beli barang just untuk mengajar anda cara untuk refund bila terima barang salah dari seller shopee. So segala detail seller aku akan blur kan..
Kenapa boleh terima salah barang? 
Yang ni aku tak tahu la apa masalah seller kan.. Sama ada nak cepat or nak tipu tu aku tak tahu la tapi yang pasti ni yang jenis takkan check punya barang sebelum post, tak caya try la mesti rasa sakit hati punya. 
Apa yang paling best adalah.. barang tu dah terang-terang tulis berat 8kg tapi Terima barang tak sampai 1kg.. haha.. 
Takkan seller tak perasan?
Mungkin soalan ni bermain diminda anda bila perkara ni terjadi dekat anda. Ini pun aku takde jawapan kena tanya seller tu cmna dia buat kerja.. Maybe dia punya SOP takda cantik untuk uruskan order online ni…

Miezu MX4 Pro Mula Masuki Pasaran Malaysia




Meizu Malaysia mengumumkan di telefon pintar terhebat mereka, MX4 Pro yang mula dijual laman web Meizu Malaysia atau laman web rakan niaga Meizu terpilih seperti Lazada. Terdapat dua jenis setoran boleh dipilih termasuk 16GB yang berharga RM1,399 atau setoran 32GB berharga RM1,599. Peranti baru ini mempunyai ciri berkuasa dan diperting­katkan dari aspek keselamatan termasuk pengimbas cap jari. 

MEIZU MX4 PRO - Harga: RM1,399 atau RM1,599 
- Setoran: 16GB, 32GB
 - CPU: Samsung Exynos 5430 octa core (4 x 2.0GHz A15 + 4 x 1.5GHz A7) 
- Skrin: 5.5 inci Nega LCD Quad HD, 546ppi 
- RAM: 3GB
 - Kamera: 20.7MP, 5MP (kamera depan)
 - Bateri: 3350mAh 
- Dimensi: 77.0 x 150.1 x 9mm 
- Berat: 158g 
- OS: Android 4.4 KitKat 
- Warna: Kelabu, putih, emas

If You Enjoyed This, Take 3 Seconds To Share It

Ulasan

Follower



Enter your email address:

Delivered by FeedBurner