Perjalanan Seorang Pelajar Di Universiti Perjalanan Seorang Pelajar Di Universiti - The New Minded Perjalanan Seorang Pelajar Di Universiti Perjalanan Seorang Pelajar Di Universiti Perjalanan Seorang Pelajar Di Universiti Langkau ke kandungan utama

Cara Return Terima Barang Yang Salah Dari Shopee

Assalamaualaikum dan Salam Sejahtera.
Hari ini ingin berkongsi sedikit pengalaman yang tak menyeronokkan pada musim PKP ni berlangsung iaitu Terima Salah Barang Dari Shopee Seller.
Tujuan posting kali ini bukan untuk memburukkan mana-mana seller yang aku beli barang just untuk mengajar anda cara untuk refund bila terima barang salah dari seller shopee. So segala detail seller aku akan blur kan..
Kenapa boleh terima salah barang? 
Yang ni aku tak tahu la apa masalah seller kan.. Sama ada nak cepat or nak tipu tu aku tak tahu la tapi yang pasti ni yang jenis takkan check punya barang sebelum post, tak caya try la mesti rasa sakit hati punya. 
Apa yang paling best adalah.. barang tu dah terang-terang tulis berat 8kg tapi Terima barang tak sampai 1kg.. haha.. 
Takkan seller tak perasan?
Mungkin soalan ni bermain diminda anda bila perkara ni terjadi dekat anda. Ini pun aku takde jawapan kena tanya seller tu cmna dia buat kerja.. Maybe dia punya SOP takda cantik untuk uruskan order online ni…

Perjalanan Seorang Pelajar Di Universiti



Assalamulaikum dan salam sejahtera...

Selamat kembali ke universiti diucapkan kepada para pelajar yang amik degree.. 

Tahun ini paling lama cuti yer.. Disebabkan ada public holiday jadi ada sesetengah universiti tambah cuti seminggu kan..

Jadi bermula hari ini sehingga minggu ke 14 kita akan mula belajar jadi semoga berjaya dan jangn ponteng ke kelas yer..

Ilmu yang dicari dapat memanfaatkan untuk diri sendiri dan juga orang lain.. Jangan jadi hanya umtuk meluluskan peperiksaan sahaja tapi tidak memanfaatkan ilmu itu..

Selamat berkuliah :)



If You Enjoyed This, Take 3 Seconds To Share It

Ulasan

Follower



Enter your email address:

Delivered by FeedBurner