Phineas and Ferb Kartun Favourite Phineas and Ferb Kartun Favourite - The New Minded Phineas and Ferb Kartun Favourite Phineas and Ferb Kartun Favourite Phineas and Ferb Kartun Favourite Langkau ke kandungan utama

Cara Return Terima Barang Yang Salah Dari Shopee

Assalamaualaikum dan Salam Sejahtera.
Hari ini ingin berkongsi sedikit pengalaman yang tak menyeronokkan pada musim PKP ni berlangsung iaitu Terima Salah Barang Dari Shopee Seller.
Tujuan posting kali ini bukan untuk memburukkan mana-mana seller yang aku beli barang just untuk mengajar anda cara untuk refund bila terima barang salah dari seller shopee. So segala detail seller aku akan blur kan..
Kenapa boleh terima salah barang? 
Yang ni aku tak tahu la apa masalah seller kan.. Sama ada nak cepat or nak tipu tu aku tak tahu la tapi yang pasti ni yang jenis takkan check punya barang sebelum post, tak caya try la mesti rasa sakit hati punya. 
Apa yang paling best adalah.. barang tu dah terang-terang tulis berat 8kg tapi Terima barang tak sampai 1kg.. haha.. 
Takkan seller tak perasan?
Mungkin soalan ni bermain diminda anda bila perkara ni terjadi dekat anda. Ini pun aku takde jawapan kena tanya seller tu cmna dia buat kerja.. Maybe dia punya SOP takda cantik untuk uruskan order online ni…

Phineas and Ferb Kartun Favourite


Mesti anda pernah tengok cerita kartun ini kan... 

Ini merupakan salah satu cerita kartun yang saya suka... 

Cerita kartun ini banyak memberi teladan dan pengajaran  dalam setiap episod yang ditayangkan...

Duaorang budak yang genius yang mencipta peralatan sains yang mengisi masa lapang mereka dan mengajak rakan mereka untuk sertai mereka sekali...

Aktivit seperti mereka cipta ini patot kita berikan kepada anak2 kita bia mereka jadi lebih kreatif.. Guna kertas straw or getah je bia dorg hasilkan sesuatu..
Kita yamg dewasa ini hanya memantau aktiviti mereka tu.. Jika salah kita tegur mereka itu salah...

Jadi mari la sama2 kita menonton cerita ini ya.


If You Enjoyed This, Take 3 Seconds To Share It

Ulasan

Follower



Enter your email address:

Delivered by FeedBurner