Review Application Blogspot Untuk Android Review Application Blogspot Untuk Android - The New Minded Review Application Blogspot Untuk Android Review Application Blogspot Untuk Android

Khamis, 19 Februari 2015

Review Application Blogspot Untuk Android

Leave a Comment

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Rupanya ada apps untuk blogspot bagi os android yer..
Baru ku tahu... Maklumla sebelum ini menggunakan windows phone baru first time dapat Tablet Acer Iconia 7 ini..
Lagi senang nak update blog rupanya guna aplikasi ini..

Apa kelebihan apps ini :-

1- Boleh upload gambar di post sangat mudah..

2- Boleh link kan perkataan ke website or post yang lain hanya perlu select word itu untuk dilink kan..

3- Ada labels

4- Boleh tengok post yang kita dah publish or saved dekat blog..

5- Boleh guna voice kita cakap nanti dia tulis hahaa.. Tak yah  type.. Dekat tab ni ada tak taw la dekat korg mcm mana..

6- Boleh pilih blog mana yang kita nak update post..

Jadi kira senang la lepas ni nak update blog hanya guna apps ini jer..

Boleh cari di play store search blogger nanti ada jumper..

If You Enjoyed This, Take 5 Seconds To Share It
SHARE

About Ahmad Hasif


Blogger


Berkongsi Mengenai : Teknik SEO | Info | Tutorial | Freebies |


Untuk sebarang pertanyaan mengenai review atau giveaway boleh emel di:-

[email protected]

0 ulasan :

Catat Ulasan