Review Application Blogspot Untuk Android Review Application Blogspot Untuk Android - The New Minded Review Application Blogspot Untuk Android Review Application Blogspot Untuk Android Review Application Blogspot Untuk Android Langkau ke kandungan utama

Cara Return Terima Barang Yang Salah Dari Shopee

Assalamaualaikum dan Salam Sejahtera.
Hari ini ingin berkongsi sedikit pengalaman yang tak menyeronokkan pada musim PKP ni berlangsung iaitu Terima Salah Barang Dari Shopee Seller.
Tujuan posting kali ini bukan untuk memburukkan mana-mana seller yang aku beli barang just untuk mengajar anda cara untuk refund bila terima barang salah dari seller shopee. So segala detail seller aku akan blur kan..
Kenapa boleh terima salah barang? 
Yang ni aku tak tahu la apa masalah seller kan.. Sama ada nak cepat or nak tipu tu aku tak tahu la tapi yang pasti ni yang jenis takkan check punya barang sebelum post, tak caya try la mesti rasa sakit hati punya. 
Apa yang paling best adalah.. barang tu dah terang-terang tulis berat 8kg tapi Terima barang tak sampai 1kg.. haha.. 
Takkan seller tak perasan?
Mungkin soalan ni bermain diminda anda bila perkara ni terjadi dekat anda. Ini pun aku takde jawapan kena tanya seller tu cmna dia buat kerja.. Maybe dia punya SOP takda cantik untuk uruskan order online ni…

Review Application Blogspot Untuk Android

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Rupanya ada apps untuk blogspot bagi os android yer..
Baru ku tahu... Maklumla sebelum ini menggunakan windows phone baru first time dapat Tablet Acer Iconia 7 ini..
Lagi senang nak update blog rupanya guna aplikasi ini..

Apa kelebihan apps ini :-

1- Boleh upload gambar di post sangat mudah..

2- Boleh link kan perkataan ke website or post yang lain hanya perlu select word itu untuk dilink kan..

3- Ada labels

4- Boleh tengok post yang kita dah publish or saved dekat blog..

5- Boleh guna voice kita cakap nanti dia tulis hahaa.. Tak yah  type.. Dekat tab ni ada tak taw la dekat korg mcm mana..

6- Boleh pilih blog mana yang kita nak update post..

Jadi kira senang la lepas ni nak update blog hanya guna apps ini jer..

Boleh cari di play store search blogger nanti ada jumper..


If You Enjoyed This, Take 3 Seconds To Share It

Ulasan

Follower



Enter your email address:

Delivered by FeedBurner