Segmen Mencari Bloglist www.blogahbar.tk Segmen Mencari Bloglist www.blogahbar.tk - The New Minded Segmen Mencari Bloglist www.blogahbar.tk Segmen Mencari Bloglist www.blogahbar.tk Segmen Mencari Bloglist www.blogahbar.tk Langkau ke kandungan utama

Cara Return Terima Barang Yang Salah Dari Shopee

Assalamaualaikum dan Salam Sejahtera.
Hari ini ingin berkongsi sedikit pengalaman yang tak menyeronokkan pada musim PKP ni berlangsung iaitu Terima Salah Barang Dari Shopee Seller.
Tujuan posting kali ini bukan untuk memburukkan mana-mana seller yang aku beli barang just untuk mengajar anda cara untuk refund bila terima barang salah dari seller shopee. So segala detail seller aku akan blur kan..
Kenapa boleh terima salah barang? 
Yang ni aku tak tahu la apa masalah seller kan.. Sama ada nak cepat or nak tipu tu aku tak tahu la tapi yang pasti ni yang jenis takkan check punya barang sebelum post, tak caya try la mesti rasa sakit hati punya. 
Apa yang paling best adalah.. barang tu dah terang-terang tulis berat 8kg tapi Terima barang tak sampai 1kg.. haha.. 
Takkan seller tak perasan?
Mungkin soalan ni bermain diminda anda bila perkara ni terjadi dekat anda. Ini pun aku takde jawapan kena tanya seller tu cmna dia buat kerja.. Maybe dia punya SOP takda cantik untuk uruskan order online ni…

Segmen Mencari Bloglist www.blogahbar.tk






Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..
Hari ini saya ingin membuat satu segmen iaitu Segmen Mencari Bloglist www.blogahbar.tk
Setiap peserta yang menang akan dimasukkan ke dalam list bloglist blog ini..


Situasi dia senang sahaja peserta dan saya akan hadapi situasi win-win iaitu setiap perserta yang join perlu do follow ke blog ini dan saya juga akan buat do follow ke blog anda dengan membuat senarai peserta.. Jadi sama2 mendapat traffic yang cantik..


Syarat :-
  1. Membuat Tajuk Entri " Segmen Mencari Bloglist www.blogahbar.tk "
  2. Wajib memasukkan www.blogahbar.tk ke dalam bloglist anda..
  3. Tag dan Review blog rakan anda minimum 2 dan 1 review untuk blog ini.. Review minimum 3 patah perkataan :)
  4. Entry anda mesti do follow ke blog ini sekurang2nya satu..
  5. Tinggalkan Komen url website anda diruang komen
Hadiah :-
10x Bloglist akan dipilih melalui random.org
5x website bertuah akan direview


Tarikh tutup penyertaan apabila capai 77orang peserta..
Jadi jom ajak rakan2 anda sertai segmen ini..


Mari sama2 kita naikkan seo blog masing2








Belajar SEO Kain Cotton Cantik2

If You Enjoyed This, Take 3 Seconds To Share It

Ulasan

  1. Assalamualaikum dan Salam Sejahtera
    Jemput join segmen saya yg terbaru ni ye..
    Segmen Mencari Bloglist blogahbar

    BalasPadam
  2. http://aienainirazali.blogspot.com/2015/02/segmen-mencari-bloglist-wwwblogahbartk.html

    sy join & follow

    BalasPadam
  3. taktahu nak review macam mana hehe

    BalasPadam
  4. Review tulis minimum dua patah ayat jer..

    BalasPadam
  5. hikma join hee :)
    http://cuteandadorable-is-sugarmeow.blogspot.com/2015/02/segmen-mencari-bloglist-wwwblogahbartk.html

    BalasPadam
  6. http://mellyareenza.blogspot.com/2015/02/assalammualaikum_11.html

    BalasPadam
  7. followed you #252 . follow me back ok

    BalasPadam
  8. HAI HAI.. hani join ye sambil follow.. http://cikhanicruzier.blogspot.com/2015/02/segmen-mencari-bloglist-wwwblogahbartk.html

    BalasPadam
  9. hi dear :)
    Menangi iPhone 5s dengan mudah!!
    Jemput join Giveaway iPhone 5s by Syafiqspecki ya :)

    BalasPadam
  10. tak faham syarat yg num.4 tu hehe

    BalasPadam
  11. saya join

    http://memburucintamu.blogspot.com/2015/02/segmen-mencari-bloglist-wwwblogahbartk.html :)

    BalasPadam
  12. Join!
    http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/02/segmen-mencari-bloglist-wwwblogahbartk.html

    BalasPadam

Catat Komen

Follower



Enter your email address:

Delivered by FeedBurner