Usb port lumia 920 problem Usb port lumia 920 problem - The New Minded Usb port lumia 920 problem Usb port lumia 920 problem

Sabtu, 21 Februari 2015

Usb port lumia 920 problem

Leave a Comment

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Hand phone lumia 920 saya punya usb port dekat  hp tu rosak..

Citer dia macam ini masa itu tengah caj handphone lepas itu tiba tiba dia tak caj.. Lepas tu pelik la rasa, cuba try dekat tablet lain boleh je caj..

Lepas tu try semula dekat hp memang tak masuk lepas itu pegang di usb cabel tu panas sangat.. Bila bau usb dkt hp tu bau hangit.. Dalam hati dah berdebar dah la itu je hand phone smartphone yang ku ada..

Jadi semalam sy pergi la ke kedai Nokia Store klcc , lepas itu saya suruh dorg test guna wireless charger pup hidup handphone itu.. Dalam hati punya la lega.. Alhamdulillah hp selamat..

Lepas itu org tu suruh hantar hp ke center di pj utk repair..

Tp buat masa ini guna wireless charger dulu la nampaknya..

Nasib la handphone tu tak short ke board dia sekali.. Nasib dekat port usb tu je... Kalau ke board menangis ler dah le data tak backup pape..

Lepas handphone hidup je terus backup data guna apps sendanywhere terbaik laju giler rate transfer dia..

If You Enjoyed This, Take 5 Seconds To Share It
SHARE

About Ahmad Hasif


Blogger


Berkongsi Mengenai : Teknik SEO | Info | Tutorial | Freebies |


Untuk sebarang pertanyaan mengenai review atau giveaway boleh emel di:-

[email protected]

0 ulasan :

Catat Ulasan