Ingin Melakukan Bisnes Jual Kuih Raya Tahun 2015? Ingin Melakukan Bisnes Jual Kuih Raya Tahun 2015? - The New Minded Ingin Melakukan Bisnes Jual Kuih Raya Tahun 2015? Ingin Melakukan Bisnes Jual Kuih Raya Tahun 2015? Ingin Melakukan Bisnes Jual Kuih Raya Tahun 2015? Langkau ke kandungan utama

Guna Anydesk remote Desktop Ofis

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Hari ini ingin berkongsi sedikit mengenai pengalaman Work From Home atas perintah kawalan pergerakan yang diisytiharkan baru-baru ini.

Mungkin adanya yang terfikir bagaimana nak buat kerja dari rumah sedangkan PC semua dekat ofis tu guna internal LAN connection antara server ke Desktop Ofis. Nak buat kerja dari rumah macam mana kan.

Ya itu semua bermain diminda anda sekarang ni.

Zaman dah maju semua teknologi sudah ada, alasan jangan diberi. Jika tidak tahu banyak membaca ataupun tanya kepada mereka yang arif.

Okay untuk mejawab persoalan anda tu. Anda boleh guna software Anydesk sebagai alternatif untuk akses PC di ofis dari rumah secara mudah dan penggunaan internet pun tidak la banyak mana pun..

Langkah Pertama

Apa yang diperlukan ?

Anda perlu download software Anydesk dan installkan di PC Rumah dan PC di Ofis.

Aaaa sudah macam mana nak pergi ofis pula nak install bagai kan.. hehe.. mesti bermain diminda anda sekarang ni.. Ok itu masalahnya anda…

Ingin Melakukan Bisnes Jual Kuih Raya Tahun 2015?

 


Biskut Coklat Cip
 
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Anda ingin melakukan bisnes jual kuih raya pada tahun 2015?

Jadi tahun ini saya ingin membuka peluang untuk anda memulakan bisnes jual kuih raya semperit.

Saya mempunyai dua jenis kuih raya iaitu :-
  • Biskut Semperit
  • Biskut Coklat Cip
Ini merupakan Homemade Cookies, dari segi rasa memang puas hati. Jika anda ingin merasakan dahulu produk saya ini pun boleh. Saya boleh berikan sample kepada anda untuk anda rasa.

Jika pengalaman saya membuat kuih semperit ini sudah 12 tahun belajar menuntut ilmu dengan Mak saya, 5 tahun saya mengusahakan sendiri.

Jadi apa syaratnya adalah ;-

  1. Tinggal di Area Selangor & Kuala Lumpur. Delivery oleh saya sendiri hanya kawasan Ampang & Kuala Lumpur.
  2. Minimum 5 balang untuk setiap kali membuat tempahan.  Deposit RM50 untuk 5 balang.
  3. Pengguna Whatsapp / Telegram. Ini bagi memudahkan urusan jualan.
  4. Ikut harga jualan saya tetapkan.
Jadi hanya empat syarat yang saya letak buat masa ini untuk melayakkan anda menjadi dealer saya.

Kenapa saya tidak buka offer untuk negeri lain, ini disebabkan untuk mengelak dari kuih itu pecah ketika proses delivery, tapi jika anda ingin mengambil sendiri dari saya pun boleh juga

Kelebihan :-
  • Anda mendapat komisen
  • Dapat menjana duit untuk hari raya
Jadi jika anda berminat boleh isi form. Nanti saya akan hubungi anda.


http://www.ahmadhasif.my/p/daftar.html#.VY5YvcVXjIU

If You Enjoyed This, Take 3 Seconds To Share It

Ulasan

Catat Ulasan

Follower



Enter your email address:

Delivered by FeedBurner