Invitation Dari Nuffnang Baru Perasan Invitation Dari Nuffnang Baru Perasan - The New Minded Invitation Dari Nuffnang Baru Perasan Invitation Dari Nuffnang Baru Perasan

Sabtu, 13 Jun 2015

Invitation Dari Nuffnang Baru Perasan

2 comments

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Lama betul saya tak bukak akaun nuffnang ni..
Emel yang register dengan nuffnang pun lama tak bukak..
Jadi tadi bukak je emel tengok beribu emel punya notification..

Tiba-tiba ternampak invitation dari nuffnang banyak pulak tu.. Aku rasa korang pun mesti ada juga dapatkan.. Cuba check emel masing-masing tapi make sure ada daftar dengan nuffnang ler..

Ini nuffnang mesti buat auto sent dekat emel-emel yang signup dengan mereka ini..

Jadi ada event terbaru di :-

VENUE: Rebung, Bangsar
DATE: 25th June 2015 (Thursday)
TIME: 6pm - 8.30pm, the event starts at 6PM SHARP
OFFICIAL HASHTAG: #NUFFNANGMY

25 june 2015 maaf le bulan puasa tak dapat ler aku nak join.. lagi pun baru sampai kl time tu..
Kalau anda perasan dah lama iklan nuffnang ni saya dah remove dari blog ini..


Jadi kepada yang dapat pergi sana tu tahniah yer dan selamat berjumpa blogger2 hebat2 disana. ngeh3



If You Enjoyed This, Take 5 Seconds To Share It
SHARE

About Ahmad Hasif


Blogger


Berkongsi Mengenai : Teknik SEO | Info | Tutorial | Freebies |


Untuk sebarang pertanyaan mengenai review atau giveaway boleh emel di:-

[email protected]

2 ulasan :

  1. hi saya budak baru belajar berblog, boleh bagi tips sikit.. anyway kenapa remove nuffnang??

    BalasPadam
    Balasan
    1. Boleh. Jemput join komuniti saya ada pelbagai ilmu share disana dgn lebih organise...

      Remove nuffnang sbb saje jer.. Lambat page nk load jer sbb nk load ads lagi.. Sbb tu page nie load laju.. Hehe..

      Padam