Its All People Have Wrong Attitude ? Its All People Have Wrong Attitude ? - The New Minded Its All People Have Wrong Attitude ? Its All People Have Wrong Attitude ? Its All People Have Wrong Attitude ? Langkau ke kandungan utama

Guna Anydesk remote Desktop Ofis

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Hari ini ingin berkongsi sedikit mengenai pengalaman Work From Home atas perintah kawalan pergerakan yang diisytiharkan baru-baru ini.

Mungkin adanya yang terfikir bagaimana nak buat kerja dari rumah sedangkan PC semua dekat ofis tu guna internal LAN connection antara server ke Desktop Ofis. Nak buat kerja dari rumah macam mana kan.

Ya itu semua bermain diminda anda sekarang ni.

Zaman dah maju semua teknologi sudah ada, alasan jangan diberi. Jika tidak tahu banyak membaca ataupun tanya kepada mereka yang arif.

Okay untuk mejawab persoalan anda tu. Anda boleh guna software Anydesk sebagai alternatif untuk akses PC di ofis dari rumah secara mudah dan penggunaan internet pun tidak la banyak mana pun..

Langkah Pertama

Apa yang diperlukan ?

Anda perlu download software Anydesk dan installkan di PC Rumah dan PC di Ofis.

Aaaa sudah macam mana nak pergi ofis pula nak install bagai kan.. hehe.. mesti bermain diminda anda sekarang ni.. Ok itu masalahnya anda…

Its All People Have Wrong Attitude ?

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Did you know actually every person have a wrong attitudes..

Wrong attitudes will make uneasy to others people to you because its showing our bad attitude. So you want to change your bad attitude? Let follow my blog and i will keep update with new post how to create success which change wrong attitude to right attitude.

Wrong attitude has these characteristics:

W orrrying about things that cant be controlled by human
R ushing to make a judgement
O verreacting
N eglecting areas control
G iving up too soon

I believe all of us have these characteristics.. The major one that everyone do is Rushing make a judgement and easy to give up..
These are commonly attitudes that everyone have make in their live...

Let understand this qoute before you want to go next level how to change your attitude

"..... You can't fight hatred and violence with same attitude. ... Just because you beat somebody doesn't mean you are going to change his mind."

So if you want to change wrong attitude to be right attitude you need help yourself to change it no one can fix it to you. But other people can give method and advice how to change it.

Continue....


If You Enjoyed This, Take 3 Seconds To Share It

Ulasan

Follower



Enter your email address:

Delivered by FeedBurner