Tempahan Kuih Raya Sedap 2015 Tempahan Kuih Raya Sedap 2015 - The New Minded Tempahan Kuih Raya Sedap 2015 Tempahan Kuih Raya Sedap 2015 Tempahan Kuih Raya Sedap 2015 Langkau ke kandungan utama

Guna Anydesk remote Desktop Ofis

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Hari ini ingin berkongsi sedikit mengenai pengalaman Work From Home atas perintah kawalan pergerakan yang diisytiharkan baru-baru ini.

Mungkin adanya yang terfikir bagaimana nak buat kerja dari rumah sedangkan PC semua dekat ofis tu guna internal LAN connection antara server ke Desktop Ofis. Nak buat kerja dari rumah macam mana kan.

Ya itu semua bermain diminda anda sekarang ni.

Zaman dah maju semua teknologi sudah ada, alasan jangan diberi. Jika tidak tahu banyak membaca ataupun tanya kepada mereka yang arif.

Okay untuk mejawab persoalan anda tu. Anda boleh guna software Anydesk sebagai alternatif untuk akses PC di ofis dari rumah secara mudah dan penggunaan internet pun tidak la banyak mana pun..

Langkah Pertama

Apa yang diperlukan ?

Anda perlu download software Anydesk dan installkan di PC Rumah dan PC di Ofis.

Aaaa sudah macam mana nak pergi ofis pula nak install bagai kan.. hehe.. mesti bermain diminda anda sekarang ni.. Ok itu masalahnya anda…

Tempahan Kuih Raya Sedap 2015


Asaalamualaikum dan Selamat Sejahtera..
Ini merupakan tempahan yang kali ketiga selepas raya tahun lepas Alhamdulillah feedback dari yang telah membeli mengatakan sedap dan kali ini saya ingin untuk test market sekali lagi untuk preparation hari raya dan juga bagi yang mereka nak makan sangat2 kuih ini..

Bagi mereka yang ingin menempah boleh dilakukan mulai hari ini dan C.O.D
Bahan yang digunakan bagi proses pembuatan ini mempunyai kualiti standing dengan harga yang ditawarkan dan yang penting 100% saya yang buat. Ia menggunakan butter, tepung2 yang berkualiti serta telur yang ada khasiatnya (*telur beli untuk makan dirumah je guna ada omega gitu) disebabkan itu harga dia macam itu dan saya yakin anda pasti berpuas hati dengan rasa tersebut.

Untuk pre order yang terbaru ini saya ada membawa keluaran beberapa versi bentuk kuih ini antaranya bentuk panjang dan juga berbentuk bunga. Boleh lihat dibawah ini.. harga adalah sama..
 Harga RM 25.00




50 BIJI


FREE COD AREA AMPANG, KUALA LUMPUR




100% Dijamin Puas Hati..


kuih semperit bentuk bunga

kuih semperit bentuk bunga


kuih semperit bentuk panjang

Jadi berapa harga satu balang ?

RM20.00 satu balang mempunyai 40 keping. 

Penghantaran?

Percuma di kawasan ampang / tesco ampang sahaja.

Kawasan lain caj akan dikenakan bermula dari RM5.00.

Contoh kuala lumpur :- KL Sentral, Masjid Jamek, Sogo, KLCC = RM10

Postage?

Tidak Ada. Risiko kuih ini akan pecah adalah tinggi. 


Jadi kepada mereka yang tinggal di kawasan kuala lumpur dan Selangor tersangat la rugi jika anda tidak mencuba biskut semperit ini.

" Mari rasai kenikmatan biskut semperit yang sebenar "

Jadi jom buat tempahan. klick Order Form button bawah ini.







If You Enjoyed This, Take 3 Seconds To Share It

Ulasan

Follower



Enter your email address:

Delivered by FeedBurner