Dah tua dah rupanya diri ni Dah tua dah rupanya diri ni - The New Minded Dah tua dah rupanya diri ni Dah tua dah rupanya diri ni

Rabu, 29 Julai 2015

Dah tua dah rupanya diri ni

8 comments


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera... 

Topik hari ini nak cerita dah tua rupanya diri ini.. Cerita ini bermula pada hari ahad ari tu kena pening kepala sangat. Lepas itu minta tolong mak picitkan kepala. Tiba- tiba time mak belek-belek rambut ha amik ada uban satu.. 

Panjang juga rupanya uban aku ni.. Berkilat lagi warna putih tu.. Lepas itu mak aku pun cakap la dah tua dah rupanya kau ini.. hahaha.. Buat pertama kali rasa kena cabut uban rasa lega kepala lepas kena cabut uban itu. Rasa la hilang sikit pening kepala itu. Ada kaitan ke? 

Tiba-tiba aku teringat ini salah satu tanda umur dah pendek.. 

Dah lama tak guna camera lumia 920 ini.. sesekali guna cantik juga gambarnya.. guna closeup pencahayaan dibilik malap2 gitu.. masih berbisa rupanya lumia 920 ini.. 


If You Enjoyed This, Take 5 Seconds To Share It
SHARE

About Ahmad Hasif


Blogger


Berkongsi Mengenai : Teknik SEO | Info | Tutorial | Freebies |


Untuk sebarang pertanyaan mengenai review atau giveaway boleh emel di:-

[email protected]

8 ulasan :

  1. so, kira rambut tu jadi punca pening kepala la?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Entah.. Maybee ya..
      Sbb lepas cabut tu rasa lega n boleh tido.. Haha..

      Padam
  2. saya pun dah ada uban ... bagus juga supaya diri sendiri ingat byk lagi bekalan utk di sana perlu dicari ...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yup btl tu.. Sbg peringatan tu..

      Padam
  3. uban tu beri peringatan pd kita..biasa masuk 30 an mula tumbuh dajla

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ooo umur 30 erkk.. Hmm ni belum umur 30 lg..

      Padam
  4. alamak, is pun dah nak masuk 30 ni... kena cek jugak (^___^)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha.. Kena la cheq mana taw ada ke kan..

      Padam