Surau Di Suria KLCC Surau Di Suria KLCC - The New Minded Surau Di Suria KLCC Surau Di Suria KLCC Surau Di Suria KLCC Langkau ke kandungan utama

Cara Return Terima Barang Yang Salah Dari Shopee

Assalamaualaikum dan Salam Sejahtera.
Hari ini ingin berkongsi sedikit pengalaman yang tak menyeronokkan pada musim PKP ni berlangsung iaitu Terima Salah Barang Dari Shopee Seller.
Tujuan posting kali ini bukan untuk memburukkan mana-mana seller yang aku beli barang just untuk mengajar anda cara untuk refund bila terima barang salah dari seller shopee. So segala detail seller aku akan blur kan..
Kenapa boleh terima salah barang? 
Yang ni aku tak tahu la apa masalah seller kan.. Sama ada nak cepat or nak tipu tu aku tak tahu la tapi yang pasti ni yang jenis takkan check punya barang sebelum post, tak caya try la mesti rasa sakit hati punya. 
Apa yang paling best adalah.. barang tu dah terang-terang tulis berat 8kg tapi Terima barang tak sampai 1kg.. haha.. 
Takkan seller tak perasan?
Mungkin soalan ni bermain diminda anda bila perkara ni terjadi dekat anda. Ini pun aku takde jawapan kena tanya seller tu cmna dia buat kerja.. Maybe dia punya SOP takda cantik untuk uruskan order online ni…

Surau Di Suria KLCC

Ruang Solat Di Surau KLCC

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Kepada mereka yang tertanya-tanya ada ke surau di Suria KLCC ?

Jawapanya ADA.

Ruang Solatnya agak besar dan selesa.

Mari kita lihat bagaimana cara nak pergi ke surau di KLCC ini.

Ada perlu turun sampai ke Level C (LG) dari escalator belah kiri anda Nampak kedai jam swatch > cold storage anda ikut je laluan itu straight sampai anda Nampak seperti di gambar 1 ini ada maybank and kedai camera.

Gambar 1
Gambar 2
 Anda terus je nanti Nampak ada signboard surau.
Anda akan Nampak pos Malaysia itu dah kira betul la destinasi yang anda ingin tuju itu.
Anda terus je nanti belok kiri ye ada Nampak signboard ke surau sebelum ke pintu keluar tu.

Signboard ke surau
Sebelum anda masuk ke ruang solat ada bahagian ruang menunggu.
Agak besar dan selesa siap ada kipas lagi.

Ruang Menunggu
Di surau KLCC ini juga turut menyediakan ruang menyusun kasut. Ha yang ini ok Nampak kemas je kasut disusun di rak takdelah nanti kena sepak kan letak dekat bawah.

Rak kasut

Ruang Mengambil Wudhuk
Ruang mengambil wudhuk juga bersih dan terjaga. Banyak juga disediakan paip2 di ruang mengambil wudhuk ini.
Jadi keseluruhan surau yang disediakan oleh suria klcc ini agak selesa dan cantik. Jadi kepada mereka yang tertanya-tanya dimana surau ini terletak di klcc kan hope article ini dapat membantu anda ye.
Jadi lepas ini tiada alasan lagi anda tidak menunaikan solat yer. :)

If You Enjoyed This, Take 3 Seconds To Share It

Ulasan

  1. blogwalking jalan2 klcc cari surau.. hihhi selamat hari raya ^_~`

    BalasPadam
    Balasan
    1. Selamat hari raya...
      Jln klcc cari surau yer..

      Padam
  2. besar dan luas, selalunya pun memang ramai org di sini.berbilang bangsa

    BalasPadam
    Balasan
    1. yup betul tu.. besar dan luas.. pelbagai bangsa ada dkt situ mcm di luar negara lak rasa.. haha.. :D

      Padam

Catat Komen

Follower



Enter your email address:

Delivered by FeedBurner