Lunch hari ini Lunch hari ini - The New Minded Lunch hari ini Lunch hari ini

Isnin, 3 Ogos 2015

Lunch hari ini

2 comments

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Hari ini berjalan - jalan dengan mak sampai ke bangsar.. Haha jauh juga berjalan ari ni yer..

Pergi ke midvalley ingat nak cari barang nak masuk hutan nanti.
Cari2 tak de berkenan dekat hati..

Lepas tu turun ke nu sentral dkt kl sentral..
Pergi la masuk ke kedai reebok.. Dah beberapa kali aku masuk kedai tu usha baju dekat situ.. Ternyata masih murah ada sale up to 50% ooo.. Jadi baju yang berkenan ari tu tengok ada lagi. 
Apa lagi sambar la baju tu kan dgn beberapa brg lain..

Susah juga nak cari baju kain utk running lengan panjang ni.. Merata cari masuk sana sini takde. Hmmm..

Jadi lepas tu dah waktu utk lunch mencari kedai makan utk makan..

Tiba-tiba mak ajak masuk ke chicken rice shop.. Pup.. Dah bape kurun tah aq tak masuk chicken rice shop..

Dengan secara tiba-tiba ada dtg memori.. Aisemen..
Jadi aq pun mkn la sampai abis, biarkan memori tu duk diam2 aq nak makn dulu..

6day left before masuk hutan selama 12hari...

If You Enjoyed This, Take 5 Seconds To Share It
SHARE

About Ahmad Hasif


Blogger


Berkongsi Mengenai : Teknik SEO | Info | Tutorial | Freebies |


Untuk sebarang pertanyaan mengenai review atau giveaway boleh emel di:-

[email protected]

2 ulasan :

  1. Hati masuk hutan..kerana kita sedang berkongsi alam..moga Allah permudahkan semuanya..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Amin.. Moga dipermudahkan urusan ketika disana nnti..

      Padam