Peluang untuk rakan blogger Peluang untuk rakan blogger - The New Minded Peluang untuk rakan blogger Peluang untuk rakan blogger Peluang untuk rakan blogger Langkau ke kandungan utama

Cara Return Terima Barang Yang Salah Dari Shopee

Assalamaualaikum dan Salam Sejahtera.
Hari ini ingin berkongsi sedikit pengalaman yang tak menyeronokkan pada musim PKP ni berlangsung iaitu Terima Salah Barang Dari Shopee Seller.
Tujuan posting kali ini bukan untuk memburukkan mana-mana seller yang aku beli barang just untuk mengajar anda cara untuk refund bila terima barang salah dari seller shopee. So segala detail seller aku akan blur kan..
Kenapa boleh terima salah barang? 
Yang ni aku tak tahu la apa masalah seller kan.. Sama ada nak cepat or nak tipu tu aku tak tahu la tapi yang pasti ni yang jenis takkan check punya barang sebelum post, tak caya try la mesti rasa sakit hati punya. 
Apa yang paling best adalah.. barang tu dah terang-terang tulis berat 8kg tapi Terima barang tak sampai 1kg.. haha.. 
Takkan seller tak perasan?
Mungkin soalan ni bermain diminda anda bila perkara ni terjadi dekat anda. Ini pun aku takde jawapan kena tanya seller tu cmna dia buat kerja.. Maybe dia punya SOP takda cantik untuk uruskan order online ni…

Peluang untuk rakan blogger

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Saya ingin membuka peluang kepada rakan blogger yang berminat untuk berniaga ataupun untuk kegunaan sendiri..

Insyallah sebelum 31/8 ni saya akan open untuk pendaftaran.. Lepas saya keluar dari kem hutan..

Maybe ejen dropship diperlukan nanti.

Apa yang anda akan dapat..

Keuntungan 1 barang RM10

Keuntungan 5 barang RM50

Keuntungan 5 barang darab 30 hari?

Rm50 x 30 = RM1500..

Hanya pegang handphone, tengok anak, tengok tv, tengok anak dirumah anda dapat side income rm1500.

Tak perlu rajin hanya 5 barang sehari..

Rugi anda lepaskan peluang ini..

Hint produk untuk wanita dan musim perayaan.. Produk meluas.

Berminat tinggal komen diruang komen "sy berminat" nanti sy akan inform bila dah ready..

Syarat?

1- ada whatsapp
2- ada handphone


If You Enjoyed This, Take 3 Seconds To Share It

Ulasan

  1. Hai.. cakk.. Jemput Join dan memeriahkan Giveaway Birthday Mum & Sister Tengkubutang yang sedang berlansung sekarang yea.. ada lagi "2 HARI" je untuk submit entri.. Pemilihan Pemenang adalah secara Random.. Hadiah berni;ai Lebih RM500 untuk dimenangi.. jom join.. mana tau ini rezeki Anda?? meh meh join.. =)

    http://tengkubutang.blogspot.com/2015/08/giveaway-birthday-mum-tengkubutang.html

    BalasPadam
  2. Wahhh produk apakah itu ye? Hihi.

    BalasPadam

Catat Komen

Follower



Enter your email address:

Delivered by FeedBurner