Apabila Kecewa Terjadi Apabila Kecewa Terjadi - The New Minded Apabila Kecewa Terjadi Apabila Kecewa Terjadi

Selasa, 8 Disember 2015

Apabila Kecewa Terjadi

4 comments


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Apabila kecewa terjadi habis kesemua blog - blog dan buku - buku yang dulu rajin aku baca dan update tinggal begitu aje...

Hampir 9 bulan masih terpahat lagi sakit tu di hati ni.. and then semalam member bawa teman hantar parent dia di airport lepas tu dia ajak pergi jalan - jalan..

Masa pergi jalan banyak la juga tempat kami pergi pertama mall Oceanus, mall ni masih baru ada la sempat aku sambar satu jacket disini.. memang smart.. lepas tu dekat situ dia punya pemandangan pantai pergh memang awesome, cantikk sangat.. Tak sempat nak amik gambar because bateri abis lak masa tu.. Sambil makan kek secret recipe sambil release stress and tengok kapal - kapal ada dekat situ. nice la juga pemandangan di situ..

Next kami pergi mall baru juga dikenali sebagai Imago, okay dekat sini memang besar banyak butik-butik je dekat sini.. Yang best butik louis banyak pilihan jaket jeans dia ada.. maybe sbb baru buka lagi kan stok un banyak.. Jadi jalan - jalan masuk la popular book setelah sekian lama tak masuk ke sana..

Pusing - pusing dalam tu tiba-tiba minat nak baca tu muncul kembali, haha.. tertarik dengan tajuk buku ni "DO less Achieve More".. Jadi aku pun amik la satu tapi belum baca lagi.. baru je beli semalam kan..

Lepas tu kami pulang.. Jadi aku rasa terubat la sikit rasa pedih hati ni kan.. dan mood untuk berblog pun macam kembali balik la kot.. Insyallah..

If You Enjoyed This, Take 5 Seconds To Share It
SHARE

About Ahmad Hasif


Blogger


Berkongsi Mengenai : Teknik SEO | Info | Tutorial | Freebies |


Untuk sebarang pertanyaan mengenai review atau giveaway boleh emel di:-

[email protected]

4 ulasan :

  1. Selamat dtg ke dunia blog semula! jgn sbb kecewa buat semua kerja awak tak menjadi ye. :)
    It's time to move on :)))

    BalasPadam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam