Free 1GB - UMI Umobile Promotion December 2015 Free 1GB - UMI Umobile Promotion December 2015 - The New Minded Free 1GB - UMI Umobile Promotion December 2015 Free 1GB - UMI Umobile Promotion December 2015 Free 1GB - UMI Umobile Promotion December 2015 Langkau ke kandungan utama

Cara Return Terima Barang Yang Salah Dari Shopee

Assalamaualaikum dan Salam Sejahtera.
Hari ini ingin berkongsi sedikit pengalaman yang tak menyeronokkan pada musim PKP ni berlangsung iaitu Terima Salah Barang Dari Shopee Seller.
Tujuan posting kali ini bukan untuk memburukkan mana-mana seller yang aku beli barang just untuk mengajar anda cara untuk refund bila terima barang salah dari seller shopee. So segala detail seller aku akan blur kan..
Kenapa boleh terima salah barang? 
Yang ni aku tak tahu la apa masalah seller kan.. Sama ada nak cepat or nak tipu tu aku tak tahu la tapi yang pasti ni yang jenis takkan check punya barang sebelum post, tak caya try la mesti rasa sakit hati punya. 
Apa yang paling best adalah.. barang tu dah terang-terang tulis berat 8kg tapi Terima barang tak sampai 1kg.. haha.. 
Takkan seller tak perasan?
Mungkin soalan ni bermain diminda anda bila perkara ni terjadi dekat anda. Ini pun aku takde jawapan kena tanya seller tu cmna dia buat kerja.. Maybe dia punya SOP takda cantik untuk uruskan order online ni…

Free 1GB - UMI Umobile Promotion December 2015



Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Kepada pengguna telco umobile kini ada berita gembira buat anda..

Sempena akhir tahun 2015, umobile ada memberi 1GB free qouta internet kepada pengguna UMI Plans dan juga Kepada postpaid.

Jadi kepada yang masih tidak tahu mengenai ini lagi sempat lagi untuk anda renew plan Unlimited Mobile Internet (UMI) sebelum 31 December 2015 untuk menikmati 1Gb qouta internet untuk 30hari.

             

Apa yang paling seronok adalah FREE video streaming di youtube mulai jam 2.00 am..

Jadi jangan lepaskan peluang untuk mendapatkan qouta internet secara percuma dari umobile ini..


If You Enjoyed This, Take 3 Seconds To Share It

Ulasan

Follower



Enter your email address:

Delivered by FeedBurner