Black & Decker Cordless Drill CD9600 Black & Decker Cordless Drill CD9600 - The New Minded Black & Decker Cordless Drill CD9600 Black & Decker Cordless Drill CD9600

Rabu, 13 Januari 2016

Black & Decker Cordless Drill CD9600

4 comments

Black & Decker Cordless Drill CD9600
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Baru-baru ini di pasaraya Tesco ada buat sale barangan black & decker ini.

Pada hari tu, ingat hati nak beli jigsaw je, lepas tu tengok cordless drill ni tengah buat offer agak murah la juga jadi apa lagi terbeli la sekali cordless drill ni..

Not bad juga cordless drill ni, tidak berat sangat tidak ringan sangat ketika pegang tu, ketika pegang tu rasa selesa memang handle dia tu sama besar dengan tangan ni plus ada grip sekali. Okay la.

bahagian dalam kotak
Apa yang anda dapat jika beli cordless ni adalah : Cordless drill, double ended bit & 9.6v charger.
Seperti ada dalam gambar diatas.

Pada pendapat saya, jika anda tengah mencari cordless drill dan dalam budget tak maw beli mahal2, saya recommended drill ni pun sudah sesuai. Cordless drill tidak boleh tembuk dinding ya.. Setakat kayu dan pasang skru or nut itu boleh.

Jadi hope projek saya selama sebulan ini dapat siap la sebelum sy balik semula ke borneo. Projek buat cabinet tv, dah siap nanti saya upload gambar.
 

If You Enjoyed This, Take 5 Seconds To Share It
SHARE

About Ahmad Hasif


Blogger


Berkongsi Mengenai : Teknik SEO | Info | Tutorial | Freebies |


Untuk sebarang pertanyaan mengenai review atau giveaway boleh emel di:-

[email protected]

4 ulasan :

  1. saya pun ada beli brand sama tapi benda lain...ntah apa namanye. Hadiahkan kepada suami...

    salam perkenalan...
    terima kasih singgah di Blog saya...
    saya dah Follow Blog ini..
    jemput singgah & FOLLOW Blog saya juga

    BalasPadam
    Balasan
    1. Waaaa.. Best ooo dpt hadiah tools2 begini nie..

      Salam perkenalan..

      Padam
  2. Selamat menyiapkan projek buat kabinet tv :)

    BalasPadam