Cantiknya Header Background Percuma Cantiknya Header Background Percuma - The New Minded Cantiknya Header Background Percuma Cantiknya Header Background Percuma

Isnin, 29 Februari 2016

Cantiknya Header Background Percuma

5 comments

Header Background Percuma

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Hari ini saya tiba-tiba rasa ingin mulakan misi terbaru saya yang telah lama saya tinggalkan. Apa misi itu?

Misi itu adalah membuat tutorial untuk para blogger gunakan disamping saya akan memberikan freebies - freebies yang saya buat sendiri ke emel anda seminggu sekali @ sebulan sekali.

Memandangkan saya diberi sedikit ilmu berkenaan ilmu blog ni, coding, sedikit ilmu mengenai seo yang saya ada ingin saya kongsikan bersama anda.

Ilmu yang saya ada ini insyallah akan saya berikan kepada anda yang baru dalam dunia blogger ataupun sudah lama untuk sama-sama kita tambah ilmu.

Berbalik semula dengan topik post saya cantiknya header background percuma yang telah saya design sendiri ni. Cantikkan?

Nak header background ni untuk letak di blog anda? Boleh tiada masalah. Nak ubah ayat welcom tu menjadi nama blog anda? boleh tiada masalah, just nanti reply emel saya je.

Jadi macam mana nak dapatkan freebie ni semua?

Senang sahaja. Anda perlu isi form subcribe dibawah ini. Dan rajin-rajin la buka emel ya..

Berapa kerap saya akan sent freebies kepada anda? Paling kurang pun sebulan sekali anda akan dapat freebies.

Tapi anda akan dapat update denga latest info dari blog ini setiap hari.

Info yang ada insyallah dapat menambahkan ilmu anda.. Tak percaya? Lihat ni

  1.  Apa itu Zika Virus?
  2. Kelebihan Kulit Kayu Manis Terhadap Kesihatan
  3. Apakah Khasiat Lobak Merah?



If You Enjoyed This, Take 5 Seconds To Share It
SHARE

About Ahmad Hasif


Blogger


Berkongsi Mengenai : Teknik SEO | Info | Tutorial | Freebies |


Untuk sebarang pertanyaan mengenai review atau giveaway boleh emel di:-

[email protected]

5 ulasan :

  1. kene study betul2 nih... mekasih sbb share

    BalasPadam
    Balasan
    1. Study smart je..
      Nntikan post sy yg terbaru sy akan share sedikit ilmu seo ni.

      Sama2.

      Padam
  2. Balasan
    1. nak boleh.. subcribe nanti saya akan sent dekat semua subcriber saya freebies ini ya..

      kalau nak minta edit perkataan juga reply emel tu nanti ya..

      Padam
  3. Waaa. cantik cantik :) Balas kunjungan..

    BalasPadam