Cantiknya Header Background Percuma Cantiknya Header Background Percuma - The New Minded Cantiknya Header Background Percuma Cantiknya Header Background Percuma Cantiknya Header Background Percuma Langkau ke kandungan utama

Cara Return Terima Barang Yang Salah Dari Shopee

Assalamaualaikum dan Salam Sejahtera.
Hari ini ingin berkongsi sedikit pengalaman yang tak menyeronokkan pada musim PKP ni berlangsung iaitu Terima Salah Barang Dari Shopee Seller.
Tujuan posting kali ini bukan untuk memburukkan mana-mana seller yang aku beli barang just untuk mengajar anda cara untuk refund bila terima barang salah dari seller shopee. So segala detail seller aku akan blur kan..
Kenapa boleh terima salah barang? 
Yang ni aku tak tahu la apa masalah seller kan.. Sama ada nak cepat or nak tipu tu aku tak tahu la tapi yang pasti ni yang jenis takkan check punya barang sebelum post, tak caya try la mesti rasa sakit hati punya. 
Apa yang paling best adalah.. barang tu dah terang-terang tulis berat 8kg tapi Terima barang tak sampai 1kg.. haha.. 
Takkan seller tak perasan?
Mungkin soalan ni bermain diminda anda bila perkara ni terjadi dekat anda. Ini pun aku takde jawapan kena tanya seller tu cmna dia buat kerja.. Maybe dia punya SOP takda cantik untuk uruskan order online ni…

Cantiknya Header Background Percuma

Header Background Percuma

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Hari ini saya tiba-tiba rasa ingin mulakan misi terbaru saya yang telah lama saya tinggalkan. Apa misi itu?

Misi itu adalah membuat tutorial untuk para blogger gunakan disamping saya akan memberikan freebies - freebies yang saya buat sendiri ke emel anda seminggu sekali @ sebulan sekali.

Memandangkan saya diberi sedikit ilmu berkenaan ilmu blog ni, coding, sedikit ilmu mengenai seo yang saya ada ingin saya kongsikan bersama anda.

Ilmu yang saya ada ini insyallah akan saya berikan kepada anda yang baru dalam dunia blogger ataupun sudah lama untuk sama-sama kita tambah ilmu.

Berbalik semula dengan topik post saya cantiknya header background percuma yang telah saya design sendiri ni. Cantikkan?

Nak header background ni untuk letak di blog anda? Boleh tiada masalah. Nak ubah ayat welcom tu menjadi nama blog anda? boleh tiada masalah, just nanti reply emel saya je.

Jadi macam mana nak dapatkan freebie ni semua?

Senang sahaja. Anda perlu isi form subcribe dibawah ini. Dan rajin-rajin la buka emel ya..

Berapa kerap saya akan sent freebies kepada anda? Paling kurang pun sebulan sekali anda akan dapat freebies.

Tapi anda akan dapat update denga latest info dari blog ini setiap hari.

Info yang ada insyallah dapat menambahkan ilmu anda.. Tak percaya? Lihat ni

  1.  Apa itu Zika Virus?
  2. Kelebihan Kulit Kayu Manis Terhadap Kesihatan
  3. Apakah Khasiat Lobak Merah?




If You Enjoyed This, Take 3 Seconds To Share It

Ulasan

  1. kene study betul2 nih... mekasih sbb share

    BalasPadam
    Balasan
    1. Study smart je..
      Nntikan post sy yg terbaru sy akan share sedikit ilmu seo ni.

      Sama2.

      Padam
  2. Balasan
    1. nak boleh.. subcribe nanti saya akan sent dekat semua subcriber saya freebies ini ya..

      kalau nak minta edit perkataan juga reply emel tu nanti ya..

      Padam
  3. Waaa. cantik cantik :) Balas kunjungan..

    BalasPadam

Catat Komen

Follower



Enter your email address:

Delivered by FeedBurner