Cantiknya Header Background Percuma Cantiknya Header Background Percuma - The New Minded Cantiknya Header Background Percuma Cantiknya Header Background Percuma Cantiknya Header Background Percuma Langkau ke kandungan utama

Guna Anydesk remote Desktop Ofis

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Hari ini ingin berkongsi sedikit mengenai pengalaman Work From Home atas perintah kawalan pergerakan yang diisytiharkan baru-baru ini.

Mungkin adanya yang terfikir bagaimana nak buat kerja dari rumah sedangkan PC semua dekat ofis tu guna internal LAN connection antara server ke Desktop Ofis. Nak buat kerja dari rumah macam mana kan.

Ya itu semua bermain diminda anda sekarang ni.

Zaman dah maju semua teknologi sudah ada, alasan jangan diberi. Jika tidak tahu banyak membaca ataupun tanya kepada mereka yang arif.

Okay untuk mejawab persoalan anda tu. Anda boleh guna software Anydesk sebagai alternatif untuk akses PC di ofis dari rumah secara mudah dan penggunaan internet pun tidak la banyak mana pun..

Langkah Pertama

Apa yang diperlukan ?

Anda perlu download software Anydesk dan installkan di PC Rumah dan PC di Ofis.

Aaaa sudah macam mana nak pergi ofis pula nak install bagai kan.. hehe.. mesti bermain diminda anda sekarang ni.. Ok itu masalahnya anda…

Cantiknya Header Background Percuma

Header Background Percuma

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Hari ini saya tiba-tiba rasa ingin mulakan misi terbaru saya yang telah lama saya tinggalkan. Apa misi itu?

Misi itu adalah membuat tutorial untuk para blogger gunakan disamping saya akan memberikan freebies - freebies yang saya buat sendiri ke emel anda seminggu sekali @ sebulan sekali.

Memandangkan saya diberi sedikit ilmu berkenaan ilmu blog ni, coding, sedikit ilmu mengenai seo yang saya ada ingin saya kongsikan bersama anda.

Ilmu yang saya ada ini insyallah akan saya berikan kepada anda yang baru dalam dunia blogger ataupun sudah lama untuk sama-sama kita tambah ilmu.

Berbalik semula dengan topik post saya cantiknya header background percuma yang telah saya design sendiri ni. Cantikkan?

Nak header background ni untuk letak di blog anda? Boleh tiada masalah. Nak ubah ayat welcom tu menjadi nama blog anda? boleh tiada masalah, just nanti reply emel saya je.

Jadi macam mana nak dapatkan freebie ni semua?

Senang sahaja. Anda perlu isi form subcribe dibawah ini. Dan rajin-rajin la buka emel ya..

Berapa kerap saya akan sent freebies kepada anda? Paling kurang pun sebulan sekali anda akan dapat freebies.

Tapi anda akan dapat update denga latest info dari blog ini setiap hari.

Info yang ada insyallah dapat menambahkan ilmu anda.. Tak percaya? Lihat ni

  1.  Apa itu Zika Virus?
  2. Kelebihan Kulit Kayu Manis Terhadap Kesihatan
  3. Apakah Khasiat Lobak Merah?




If You Enjoyed This, Take 3 Seconds To Share It

Ulasan

  1. kene study betul2 nih... mekasih sbb share

    BalasPadam
    Balasan
    1. Study smart je..
      Nntikan post sy yg terbaru sy akan share sedikit ilmu seo ni.

      Sama2.

      Padam
  2. Balasan
    1. nak boleh.. subcribe nanti saya akan sent dekat semua subcriber saya freebies ini ya..

      kalau nak minta edit perkataan juga reply emel tu nanti ya..

      Padam
  3. Waaa. cantik cantik :) Balas kunjungan..

    BalasPadam

Catat Ulasan

Follower



Enter your email address:

Delivered by FeedBurner