Segmen Bloglist Azhafizah.com Mar & Apr 2016 Segmen Bloglist Azhafizah.com Mar & Apr 2016 - The New Minded Segmen Bloglist Azhafizah.com Mar & Apr 2016 Segmen Bloglist Azhafizah.com Mar & Apr 2016

Selasa, 23 Februari 2016

Segmen Bloglist Azhafizah.com Mar & Apr 2016

5 comments

Tak lama nak masuk bulan March, makanya senarai bloglist untuk January & February akan bertukar bila masuk bulan March. So nak cari bloglist baru untuk March dan April. Jemput sertai Segmen Bloglist Azhafizah.com Mar & Apr 2016.
Klik banner untuk sertai  Segmen Bloglist Azhafizah.com Mar & Apr 2016
Segmen simple sangat. Cuma perlu buat entry dan copy & paste je. Pemilihan 10 blog melalui random.org.

TAMAT : 28 FEBRUARY 2016

Langkah Penyertaan Segmen
1. Buat entry bertajuk : Segmen Bloglist Azhafizah.com Mar & Apr 2016
2. Copy & paste coding dalam kotak bawah ni di ruangan HTML entry
3. Publish dan tinggalkan link entry dalam kotak komen di entry asal Segmen Bloglist Azhafizah.com Mar & Apr 2016

Terima kasih atas sokongan semua ^__^

If You Enjoyed This, Take 5 Seconds To Share It
SHARE

About Ahmad Hasif


Blogger


Berkongsi Mengenai : Teknik SEO | Info | Tutorial | Freebies |


Untuk sebarang pertanyaan mengenai review atau giveaway boleh emel di:-

[email protected]

5 ulasan :

  1. Blogwalking dari segmen yang sama. Happy blogging yer!

    http://www.arepnakbebel.com/2016/02/segmen-bloglist-azhafizahcom-mar-apr.html

    BalasPadam
  2. good luck!!!
    saya pun ada join GA yang sama juga
    jemput singgah di Blog saya

    BalasPadam
  3. Singgah blogwalking dr segmen yg sama. Sorry lambat menyinggah. Habis dah saya pusing dlm blog awak.

    http://alongwawaerna.blogspot.my/2016/02/segmen-bloglist-azhafizahcom-mar-apr.html

    BalasPadam