Happy International Women Day 2016 ahmadhasif.my want to give Gift Happy International Women Day 2016 ahmadhasif.my want to give Gift - The New Minded Happy International Women Day 2016 ahmadhasif.my want to give Gift Happy International Women Day 2016 ahmadhasif.my want to give Gift Happy International Women Day 2016 ahmadhasif.my want to give Gift Langkau ke kandungan utama

Guna Anydesk remote Desktop Ofis

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Hari ini ingin berkongsi sedikit mengenai pengalaman Work From Home atas perintah kawalan pergerakan yang diisytiharkan baru-baru ini.

Mungkin adanya yang terfikir bagaimana nak buat kerja dari rumah sedangkan PC semua dekat ofis tu guna internal LAN connection antara server ke Desktop Ofis. Nak buat kerja dari rumah macam mana kan.

Ya itu semua bermain diminda anda sekarang ni.

Zaman dah maju semua teknologi sudah ada, alasan jangan diberi. Jika tidak tahu banyak membaca ataupun tanya kepada mereka yang arif.

Okay untuk mejawab persoalan anda tu. Anda boleh guna software Anydesk sebagai alternatif untuk akses PC di ofis dari rumah secara mudah dan penggunaan internet pun tidak la banyak mana pun..

Langkah Pertama

Apa yang diperlukan ?

Anda perlu download software Anydesk dan installkan di PC Rumah dan PC di Ofis.

Aaaa sudah macam mana nak pergi ofis pula nak install bagai kan.. hehe.. mesti bermain diminda anda sekarang ni.. Ok itu masalahnya anda…

Happy International Women Day 2016 ahmadhasif.my want to give Gift

Today  is international women day
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Today when I log in in my account facebook at 3.00am this morning I see this banner, Happy International Women Day 2016 especially to all my followers blogger in this site and google plus.

Today  is my first time I write in English yoo in my blog, wow that is improvement to me. Actually my English is not so good, my muet test just got band 2 but now me still studying at degree level. Alhamdulillah. 

To all junior out there that want to take muet make sure you get atleast band 3 okay, dont be like you senior ni band 2 ja.

So today I want to give some gift to all my subcriber , follower on this blogger and also at google plus. Want see what gift I want to release?

This wing design
Wow.. This customize design for header blog I want to give to all my subscriber in my email list. 

The word at the center the black one can be change to your word, while in the premium want it don't have the watermark my blog url address. 

If you want to get this customize header blog just put your name and email at end of this post entry.

Please kindly share this post to all your women friends blogger and facebook to get this nice customize header blog.

Happy Women Day 2016.


Bila dah masuk email subcribe ni nanti verify dekat email anda ye.

Happy Women Day 2016, subcribe to our mailing list to get monthly customize header for FREE

* indicates required






If You Enjoyed This, Take 3 Seconds To Share It

Ulasan

Catat Ulasan

Follower



Enter your email address:

Delivered by FeedBurner