Nak 20 Orang yang Nak Belajar Nak 20 Orang yang Nak Belajar - The New Minded Nak 20 Orang yang Nak Belajar Nak 20 Orang yang Nak Belajar

Rabu, 9 Mac 2016

Nak 20 Orang yang Nak Belajar

33 comments

Klik Untuk Join

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera... 

Hari ini saya tetiba baik hati lagi murah hati nak cari 20 orang yang nak belajar SEO.

20 orang ni akan dimasukkan kedalam satu group whatsapp. Disini akan berlakunya sesi Q&A dan beberapa tips saya akan ajar. 

Selain itu, group ni juga akan berlakunya bertukar pandangan antara ahli group mengenai keyword yang sesuai, tips2 dari kalangan ahli sendiri dan lain-lain.. Tiada caj bayaran akan dikenakan untuk join.

Untuk permulaan ini saya nak try untuk 20 orang dahulu tengok responsive dia bagaimana.. 

Lepas mereka ni dah berjaya.. Insyallah saya akan buka lagi untuk mengajar anda yang lain..

Siapa yang layak untuk join ni?

Saya utamakan kepada blogger yang berminat nak belajar dan blogger baru tubuh dari tahun 2015.

Dimana blogger yang baru tubuh yang masih tidak mahir atau tiada basic mengenai SEO boleh join group ini untuk mengetahui basic SEO yang dikongsikan daripada kalangan ahli lain dan saya sendiri.. 

Ia sebagai satu medium untuk memudahkan anda dapat info mengenai SEO itu, sambil anda terus belajar mencari dan membaca article2 yang banyak di internet yang diterbitkan oleh para penulis lain.

Criteria yang saya mahu adalah :-

  1. Sporting
  2. Tak banyak Songeh
  3. Blogger Aktif
  4. Berminat Nak belajar
  5. TAK Mudah Lupa Diri
  6. Bukan JenisTikam Belakang @ Cakap belakang

Ini antar top post saya di search engine... 





Jadi jika anda berminat boleh la isi form dibawah ni...

Jika lebih 20 orang saya akan tapis dahulu... 

Jika berminat nak join sila klin button dibawah ini untuk isi form.




Penyertaan di tutup buat masa ini...


Copy Code di bawah ni untuk promote this entry ke blog anda.. Dengan tajuk " Nak 20 Orang yang Nak Belajar "


If You Enjoyed This, Take 5 Seconds To Share It
SHARE

About Ahmad Hasif


Blogger


Berkongsi Mengenai : Teknik SEO | Info | Tutorial | Freebies |


Untuk sebarang pertanyaan mengenai review atau giveaway boleh emel di:-

[email protected]

33 ulasan :

  1. Balasan
    1. Boleh.. Isi form di atas.. Klik button im in sign me up tuk register..

      Padam
  2. Balasan
    1. Boleh... Isi form di atas.. Nnti sy review dulu

      Padam
    2. OK... Kode HTML tu bole paste Kat komen x? Coz saya DA save dulu sebelum publish....

      Padam
    3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
  3. http://adrianafaizul.blogspot.com/2016/03/nak-20-orang-yang-nak-belajar.html

    BalasPadam
  4. teringin nak join tapi macam tak dpt nak aktif whatsapp :)

    anyway, sy tak dpt reply komen awak kat blog sy lah T_T
    poskad tu dari random people :D kalau nak join, boleh try tgk website postcrossing :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ooo.. Kalau xde whatsapp eh.. Boleh je bace artikle dalam ni blog ni ada juga sy tulis..

      Ooo dr random people :D okay2 nnti tgk dkt website tu..

      Padam
  5. AsSalam, terima kasih kerana sudi ke blog bunda dan sudi offer untuk tujuan pencarian 20 orang belajar SEO....

    Tapi bunda tak pasti dan yakin boleh ikuti sepenuh masa nanti sebab bunda bukanlah aktif sangat... so minta maaf dan terima kasih sangat......

    BalasPadam
    Balasan
    1. wslm.. oo macam tu.. okay bunda..

      Padam
  6. eh ingat kena hadir kelas. rupanya grop whatsapp! nak juga lah

    BalasPadam
    Balasan
    1. kenapa tak boleh nak isi formnya ye

      Padam
    2. Aah group whatsapp..
      Maybe loading tu.. Kalau tak keluar cuba refresh..

      https://www.ahmadhasif.my/p/register.html

      Kalau tak dapat daftar update sy semula yer..

      Padam
  7. Thanks for invitation. nk joinn tapi quite busy sbb nak dekat final exam hehe. Kalau berkesempatan nnti saya join :)

    BalasPadam
  8. Mcam best je...masih ada tempat kosong tak admin..?

    BalasPadam
  9. nakkk..tapi esok saya submit..hari ni bz sikit tugasan harian

    BalasPadam
    Balasan
    1. pernyertaan ditutup buat masa ni ye..

      Padam
  10. Baru nak join, tapi penyertaan da tutup pulak.

    BalasPadam
  11. Nakkkk joinnnn jgk.. :(

    www.mejuez.com

    BalasPadam
  12. alahaiii.. dah terlambat plak.
    x de rezeki nak joint.

    BalasPadam
  13. Dari pagi tadi dah bukak blog ni tapi sebab sibuk dengan rutin harian, ni baru baca dan terlambat rupanya.. takpelah rezeki buat mereka yang terlebih dahulu reply.. ;)

    BalasPadam
  14. alaaaa best nye tpiiii smpi je no.3 sy dh tersingkir

    BalasPadam
  15. Semoga bermanfaat buat yg nak belajar..ilmu tu byk pahala bila dikongsi bersama.hehe

    BalasPadam
  16. Pasti ramai yg suka ni
    Kakak sokong dari belakang ajelah - dah tua-tua ni tak aktif dah.

    BalasPadam
  17. wah bagus tu sudi berkongsi ilmu, moga dipermudahkan

    BalasPadam
  18. awak.. Bila nak buat lagi? Nak join!

    BalasPadam