Pencarian #8 Bloglist By Wawaahady Pencarian #8 Bloglist By Wawaahady - The New Minded Pencarian #8 Bloglist By Wawaahady Pencarian #8 Bloglist By Wawaahady Pencarian #8 Bloglist By Wawaahady Langkau ke kandungan utama

Guna Anydesk remote Desktop Ofis

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Hari ini ingin berkongsi sedikit mengenai pengalaman Work From Home atas perintah kawalan pergerakan yang diisytiharkan baru-baru ini.

Mungkin adanya yang terfikir bagaimana nak buat kerja dari rumah sedangkan PC semua dekat ofis tu guna internal LAN connection antara server ke Desktop Ofis. Nak buat kerja dari rumah macam mana kan.

Ya itu semua bermain diminda anda sekarang ni.

Zaman dah maju semua teknologi sudah ada, alasan jangan diberi. Jika tidak tahu banyak membaca ataupun tanya kepada mereka yang arif.

Okay untuk mejawab persoalan anda tu. Anda boleh guna software Anydesk sebagai alternatif untuk akses PC di ofis dari rumah secara mudah dan penggunaan internet pun tidak la banyak mana pun..

Langkah Pertama

Apa yang diperlukan ?

Anda perlu download software Anydesk dan installkan di PC Rumah dan PC di Ofis.

Aaaa sudah macam mana nak pergi ofis pula nak install bagai kan.. hehe.. mesti bermain diminda anda sekarang ni.. Ok itu masalahnya anda…

Pencarian #8 Bloglist By Wawaahady

http://wawaabdulhadi.blogspot.my/2016/05/pencarian-8-bloglist-by-wawaahady.html
Klik Banner Untuk Join
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Hari ini saya ingin join segmen yang dikelolakan oleh wawa yang diberi tajuk Pencarian #8 Bloglist By Wawaahady yang akan tamat pada 1 Jun 2016..

Pemenang seramai 8 orang akan dipilih secara rawak untuk dimasukkan didalm bloglist beliau selama sebulan..

Jadi mari sama-sama kita join dan memeriahkan segmen yang dikelolakan oleh beliau ini..

Akhir kata saya ingin tag tiga orang rakan blogger saya iaitu :-



If You Enjoyed This, Take 3 Seconds To Share It

Ulasan

  1. saya kena tagged rupanya. hehe. terima kasih. insya allah kalau masa mengizinkan, saya akan join ;)

    BalasPadam
  2. saya kena tagged rupanya. hehe. terima kasih. insya allah kalau masa mengizinkan, saya akan join ;)

    BalasPadam

Catat Ulasan

Follower



Enter your email address:

Delivered by FeedBurner