Pencarian #9 Bloglist By Ahmadhasif Pencarian #9 Bloglist By Ahmadhasif - The New Minded Pencarian #9 Bloglist By Ahmadhasif Pencarian #9 Bloglist By Ahmadhasif Pencarian #9 Bloglist By Ahmadhasif Langkau ke kandungan utama

Guna Anydesk remote Desktop Ofis

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Hari ini ingin berkongsi sedikit mengenai pengalaman Work From Home atas perintah kawalan pergerakan yang diisytiharkan baru-baru ini.

Mungkin adanya yang terfikir bagaimana nak buat kerja dari rumah sedangkan PC semua dekat ofis tu guna internal LAN connection antara server ke Desktop Ofis. Nak buat kerja dari rumah macam mana kan.

Ya itu semua bermain diminda anda sekarang ni.

Zaman dah maju semua teknologi sudah ada, alasan jangan diberi. Jika tidak tahu banyak membaca ataupun tanya kepada mereka yang arif.

Okay untuk mejawab persoalan anda tu. Anda boleh guna software Anydesk sebagai alternatif untuk akses PC di ofis dari rumah secara mudah dan penggunaan internet pun tidak la banyak mana pun..

Langkah Pertama

Apa yang diperlukan ?

Anda perlu download software Anydesk dan installkan di PC Rumah dan PC di Ofis.

Aaaa sudah macam mana nak pergi ofis pula nak install bagai kan.. hehe.. mesti bermain diminda anda sekarang ni.. Ok itu masalahnya anda…

Pencarian #9 Bloglist By Ahmadhasif

Pencarian #9 Bloglist By Ahmadhasif
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Hari ini saya ingin membuat satu segmen iaitu Pencarian #9 Bloglist By Ahmadhasif.

Dimana saya ingin mencari 9 blogger untuk dimasukkan di ruang bloglist saya selama satu bulan.

Syaratnya mudah sahaja :-
  1. Buat tajuk entry " Pencarian #9 Bloglist By Ahmadhasif ".
  2. Follow blog saya ..
  3. Tag 2 rakan blogger anda dan pastikan mereka tahu.
  4. Buat satu artikel minimum 100 patah perkataan kenapa anda berminat untuk join segmen ini.
Hadiah yang menanti anda :-
  1.   9 blogger akan dipilih untuk dimasukkan didalam bloglist .
Hadiah special :-
  1. 5 blogger terpilih akan mendapat FREE PREMIUM TEMPLATE.
    p/s Ini berdasarkan content yang menarik ketika saya membaca entry anda.
  2. Nak tengok template macam mana? Jom lihat sini FREE PREMIUM TEMPLATE
Test Speed
Jadi kesemuanya ada 14 hadiah la ni kan.. Banyak juga..

Pemenang untuk bloglist akan dipilih secara rawak yang menggunakan random.org

Tarikh penyertaan :

Bermula 31 MEI 2016 sehingga 4 JUN 2016 Pada Jam 11.59 PM

Tinggalkan url penyertaan anda di ruang komen disini..





If You Enjoyed This, Take 3 Seconds To Share It

Ulasan

  1. as salam
    sis join ye

    http://masitaeyta.blogspot.my/2016/05/pencarian-bloglist-by-ahmad-hasif.html

    BalasPadam
  2. Lea join..

    http://sotskirt.blogspot.com/2016/06/pencarian-9-bloglist-by-ahmadhasif.html

    BalasPadam
  3. singgah. insyaAllah if saye free nti saye join :)

    BalasPadam
  4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  5. CF datang sini pulak ye... tq sudi invite join segmen :)

    BalasPadam
  6. saye da join http://nadhiewueen.blogspot.my/2016/06/pencarian-9-bloglist-by-ahmadhasif.html

    BalasPadam
  7. Saya join jugak ...

    http://jombercontest.blogspot.my/2016/06/pencarian-9-bloglist-by-ahmadhasif.html

    BalasPadam
  8. Kita join !
    http://theathra.blogspot.my/2016/06/pencarian-9-bloglist-by-ahmadhasif.html

    BalasPadam
  9. SALAM RAMADAN..INSYA ALLAH.

    BalasPadam

Catat Ulasan

Follower



Enter your email address:

Delivered by FeedBurner