Pencarian #9 Bloglist By Ahmadhasif Pencarian #9 Bloglist By Ahmadhasif - The New Minded Pencarian #9 Bloglist By Ahmadhasif Pencarian #9 Bloglist By Ahmadhasif Pencarian #9 Bloglist By Ahmadhasif Langkau ke kandungan utama

Cara Return Terima Barang Yang Salah Dari Shopee

Assalamaualaikum dan Salam Sejahtera.
Hari ini ingin berkongsi sedikit pengalaman yang tak menyeronokkan pada musim PKP ni berlangsung iaitu Terima Salah Barang Dari Shopee Seller.
Tujuan posting kali ini bukan untuk memburukkan mana-mana seller yang aku beli barang just untuk mengajar anda cara untuk refund bila terima barang salah dari seller shopee. So segala detail seller aku akan blur kan..
Kenapa boleh terima salah barang? 
Yang ni aku tak tahu la apa masalah seller kan.. Sama ada nak cepat or nak tipu tu aku tak tahu la tapi yang pasti ni yang jenis takkan check punya barang sebelum post, tak caya try la mesti rasa sakit hati punya. 
Apa yang paling best adalah.. barang tu dah terang-terang tulis berat 8kg tapi Terima barang tak sampai 1kg.. haha.. 
Takkan seller tak perasan?
Mungkin soalan ni bermain diminda anda bila perkara ni terjadi dekat anda. Ini pun aku takde jawapan kena tanya seller tu cmna dia buat kerja.. Maybe dia punya SOP takda cantik untuk uruskan order online ni…

Pencarian #9 Bloglist By Ahmadhasif

Pencarian #9 Bloglist By Ahmadhasif
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Hari ini saya ingin membuat satu segmen iaitu Pencarian #9 Bloglist By Ahmadhasif.

Dimana saya ingin mencari 9 blogger untuk dimasukkan di ruang bloglist saya selama satu bulan.

Syaratnya mudah sahaja :-
  1. Buat tajuk entry " Pencarian #9 Bloglist By Ahmadhasif ".
  2. Follow blog saya ..
  3. Tag 2 rakan blogger anda dan pastikan mereka tahu.
  4. Buat satu artikel minimum 100 patah perkataan kenapa anda berminat untuk join segmen ini.
Hadiah yang menanti anda :-
  1.   9 blogger akan dipilih untuk dimasukkan didalam bloglist .
Hadiah special :-
  1. 5 blogger terpilih akan mendapat FREE PREMIUM TEMPLATE.
    p/s Ini berdasarkan content yang menarik ketika saya membaca entry anda.
  2. Nak tengok template macam mana? Jom lihat sini FREE PREMIUM TEMPLATE
Test Speed
Jadi kesemuanya ada 14 hadiah la ni kan.. Banyak juga..

Pemenang untuk bloglist akan dipilih secara rawak yang menggunakan random.org

Tarikh penyertaan :

Bermula 31 MEI 2016 sehingga 4 JUN 2016 Pada Jam 11.59 PM

Tinggalkan url penyertaan anda di ruang komen disini..





If You Enjoyed This, Take 3 Seconds To Share It

Ulasan

  1. as salam
    sis join ye

    http://masitaeyta.blogspot.my/2016/05/pencarian-bloglist-by-ahmad-hasif.html

    BalasPadam
  2. Lea join..

    http://sotskirt.blogspot.com/2016/06/pencarian-9-bloglist-by-ahmadhasif.html

    BalasPadam
  3. singgah. insyaAllah if saye free nti saye join :)

    BalasPadam
  4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  5. CF datang sini pulak ye... tq sudi invite join segmen :)

    BalasPadam
  6. saye da join http://nadhiewueen.blogspot.my/2016/06/pencarian-9-bloglist-by-ahmadhasif.html

    BalasPadam
  7. Saya join jugak ...

    http://jombercontest.blogspot.my/2016/06/pencarian-9-bloglist-by-ahmadhasif.html

    BalasPadam
  8. Kita join !
    http://theathra.blogspot.my/2016/06/pencarian-9-bloglist-by-ahmadhasif.html

    BalasPadam
  9. SALAM RAMADAN..INSYA ALLAH.

    BalasPadam

Catat Komen

Follower



Enter your email address:

Delivered by FeedBurner