Jadual Waktu Solat Sabah Jun 2016 Jadual Waktu Solat Sabah Jun 2016 - The New Minded Jadual Waktu Solat Sabah Jun 2016 Jadual Waktu Solat Sabah Jun 2016 Jadual Waktu Solat Sabah Jun 2016 Langkau ke kandungan utama

Cara Return Terima Barang Yang Salah Dari Shopee

Assalamaualaikum dan Salam Sejahtera.
Hari ini ingin berkongsi sedikit pengalaman yang tak menyeronokkan pada musim PKP ni berlangsung iaitu Terima Salah Barang Dari Shopee Seller.
Tujuan posting kali ini bukan untuk memburukkan mana-mana seller yang aku beli barang just untuk mengajar anda cara untuk refund bila terima barang salah dari seller shopee. So segala detail seller aku akan blur kan..
Kenapa boleh terima salah barang? 
Yang ni aku tak tahu la apa masalah seller kan.. Sama ada nak cepat or nak tipu tu aku tak tahu la tapi yang pasti ni yang jenis takkan check punya barang sebelum post, tak caya try la mesti rasa sakit hati punya. 
Apa yang paling best adalah.. barang tu dah terang-terang tulis berat 8kg tapi Terima barang tak sampai 1kg.. haha.. 
Takkan seller tak perasan?
Mungkin soalan ni bermain diminda anda bila perkara ni terjadi dekat anda. Ini pun aku takde jawapan kena tanya seller tu cmna dia buat kerja.. Maybe dia punya SOP takda cantik untuk uruskan order online ni…

Jadual Waktu Solat Sabah Jun 2016


Ramadhan
Assalamualaikum dan Salam sejahtera, 

Hari ini saya ingin berkongsi jadual waktu solat sabah jun 2016. 

Memandangkan bulan Jun ini insyallah sekali lagi saya akan berpuasa diperantauan sehingga seminggu nak raya baru balik semula ke KL.. 

Jadi saya sediakan jadual waktu solat untuk Zon 7 iaitu kawasan Kota Kinabalu supaya memudahkan saya untuk ketahui waktu berbuka puasa dan waktu imsak..


WAKTU SOLAT TAHUN 2016 BAGI ZON
ZON 7 - PAPAR, RANAU, KOTA BELUD, TUARAN, PENAMPANG, KOTA KINABALU
DAN KAWASAN YANG SEWAKTU DENGANNYA
Tarikh Hari
Imsak
Subuh
Syuruk
Zohor
Asar
Maghrib
Isyak
01 Jun Rabu 4:27 4:37 6:01 12:16 15:41 18:28 19:43
02 Jun Khamis 4:27 4:37 6:01 12:16 15:41 18:28 19:43
03 Jun Jumaat 4:27 4:37 6:01 12:16 15:41 18:28 19:44
04 Jun Sabtu 4:27 4:37 6:01 12:16 15:42 18:28 19:44
05 Jun Ahad 4:27 4:37 6:01 12:16 15:42 18:29 19:44
06 Jun Isnin 4:28 4:38 6:01 12:17 15:42 18:29 19:45
07 Jun Selasa 4:28 4:38 6:01 12:17 15:42 18:29 19:45
08 Jun Rabu 4:28 4:38 6:02 12:17 15:43 18:29 19:45
09 Jun Khamis 4:28 4:38 6:02 12:17 15:43 18:29 19:45
10 Jun Jumaat 4:28 4:38 6:02 12:17 15:43 18:30 19:46
11 Jun Sabtu 4:28 4:38 6:02 12:18 15:43 18:30 19:46
12 Jun Ahad 4:28 4:38 6:02 12:18 15:44 18:30 19:46
13 Jun Isnin 4:28 4:38 6:02 12:18 15:44 18:30 19:47
14 Jun Selasa 4:28 4:38 6:03 12:18 15:44 18:31 19:47
15 Jun Rabu 4:29 4:39 6:03 12:18 15:44 18:31 19:47
16 Jun Khamis 4:29 4:39 6:03 12:19 15:45 18:31 19:47
17 Jun Jumaat 4:29 4:39 6:03 12:19 15:45 18:31 19:48
18 Jun Sabtu 4:29 4:39 6:03 12:19 15:45 18:32 19:48
19 Jun Ahad 4:29 4:39 6:04 12:19 15:45 18:32 19:48
20 Jun Isnin 4:30 4:40 6:04 12:19 15:46 18:32 19:48
21 Jun Selasa 4:30 4:40 6:04 12:20 15:46 18:32 19:48
22 Jun Rabu 4:30 4:40 6:04 12:20 15:46 18:32 19:49
23 Jun Khamis 4:30 4:40 6:04 12:20 15:46 18:33 19:49
24 Jun Jumaat 4:30 4:40 6:05 12:20 15:46 18:33 19:49
25 Jun Sabtu 4:31 4:41 6:05 12:21 15:47 18:33 19:49
26 Jun Ahad 4:31 4:41 6:05 12:21 15:47 18:33 19:49
27 Jun Isnin 4:31 4:41 6:05 12:21 15:47 18:33 19:50
28 Jun Selasa 4:31 4:41 6:06 12:21 15:47 18:34 19:50
29 Jun Rabu 4:32 4:42 6:06 12:21 15:47 18:34 19:50
30 Jun Khamis 4:32 4:42 6:06 12:22 15:47 18:34 19:50



If You Enjoyed This, Take 3 Seconds To Share It

Ulasan

  1. dpt berbuka awal laa nmpk nyer ya ;-)

    BalasPadam
  2. Selamat Bermufasir diperantauan..

    BalasPadam
  3. disana berbuka awal lah kan..selamat berada diperantauan moga dipermudahkan urusan

    BalasPadam

Catat Komen

Follower



Enter your email address:

Delivered by FeedBurner