Review Winz Crunchy Flakes Review Winz Crunchy Flakes - The New Minded Review Winz Crunchy Flakes Review Winz Crunchy Flakes Review Winz Crunchy Flakes Langkau ke kandungan utama

Guna Anydesk remote Desktop Ofis

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Hari ini ingin berkongsi sedikit mengenai pengalaman Work From Home atas perintah kawalan pergerakan yang diisytiharkan baru-baru ini.

Mungkin adanya yang terfikir bagaimana nak buat kerja dari rumah sedangkan PC semua dekat ofis tu guna internal LAN connection antara server ke Desktop Ofis. Nak buat kerja dari rumah macam mana kan.

Ya itu semua bermain diminda anda sekarang ni.

Zaman dah maju semua teknologi sudah ada, alasan jangan diberi. Jika tidak tahu banyak membaca ataupun tanya kepada mereka yang arif.

Okay untuk mejawab persoalan anda tu. Anda boleh guna software Anydesk sebagai alternatif untuk akses PC di ofis dari rumah secara mudah dan penggunaan internet pun tidak la banyak mana pun..

Langkah Pertama

Apa yang diperlukan ?

Anda perlu download software Anydesk dan installkan di PC Rumah dan PC di Ofis.

Aaaa sudah macam mana nak pergi ofis pula nak install bagai kan.. hehe.. mesti bermain diminda anda sekarang ni.. Ok itu masalahnya anda…

Review Winz Crunchy Flakes


Winz Crunchy Flakes
 Assalamualaikum dan Salam Sejahtera, 

Hari ini saya ingin membuat sedikit Review Mengenai Produk Winz Crunchy Flakes. 

Pengalaman saya mula memakan produk ini sejak tahun 2014 lagi sehingga la sekarang dan telah pun membuat tempahan bersama ejen untuk kawasan Ampang Crunchy Flakes Facebook. 

Sepanjang hampir masuk tiga kali raya dari tahun 2014 ini, produk ini mesti akan ada dekat rumah saya untuk dihidangkan didalam hidangan kuih raya. Rasanya yang cukup sedap sehinggakan anda makan sekali pasti akan terus makan lagi.. Begitulah keungkapan kesedapan yang boleh saya gambarkan buat anda yang belum pernah rasainya lagi. Ia bersesuain dengan tagline produk ini iaitu "Crunch Till The End".

Winz Crunchy Flakes ini boleh diletakkan sebagai dalam menu kuih raya iaitu sebagai satu snek raya yang wajib ada kerana rasanya yang cukup sedap untuk dihidangkan kepada tetamu yang hadir di rumah anda. 

Bahan Crunchy Flakes
Oleh itu mari kita lihat apa dia bahan ramuan yang terdapat didalam Crunchy Flakes ini.

Didalam setiap balang crunchy flakes ini mengandungi Emping jagung berperisa kari, dicampur dengan kacang shandong dan kacang peas. Seperti didalam gambar diatas ini.. Memang cukup menyengat kesedapannyaa itu. 

Saya yang tengah menulis ni pun tak sabar nak balik KL untuk menikmati produk ini masa musim raya nanti. hehe.. 

Jadi kepada anda yang belum mendapatkan produk ni, mari cuba Crunchy Flakes ini pada musim perayaan kali ini. 

Untuk sebarang tempahan anda boleh hunbungi Agen Crunchy Flake Di Ampang, Selangor,  Melalui Facebook





If You Enjoyed This, Take 3 Seconds To Share It

Ulasan

  1. Sedapnyee... adehhh.. !!!!

    BalasPadam
  2. Sedapnyee... adehhh.. !!!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Boleh cuba nanti yer.. memang sedap..

      Padam
  3. Tak pernah rasa lagi. Nampak macam sedap ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. memang sedap serius.. ni tgh2 ari buat article ni pun berbunyi ha perut bila teringat rasa produk ni.. haha

      Padam
  4. Balasan
    1. memang sodap ni.. nak tempah boleh terus dekat fb tu.. sementara stok masih ada.. harga pun murah ja..

      Padam
  5. xpernah try tapi macam sedap je

    BalasPadam
  6. hoi !! nih kalau sambil fikir tajuk entri nih, mau sebalang habis nih.. hee~

    BalasPadam
  7. nampak sedap je benda ni.. hehehe

    BalasPadam

Catat Ulasan

Follower



Enter your email address:

Delivered by FeedBurner