Review Winz Crunchy Flakes Review Winz Crunchy Flakes - The New Minded Review Winz Crunchy Flakes Review Winz Crunchy Flakes

Isnin, 20 Jun 2016

Review Winz Crunchy Flakes

13 comments


Winz Crunchy Flakes
 Assalamualaikum dan Salam Sejahtera, 

Hari ini saya ingin membuat sedikit Review Mengenai Produk Winz Crunchy Flakes. 

Pengalaman saya mula memakan produk ini sejak tahun 2014 lagi sehingga la sekarang dan telah pun membuat tempahan bersama ejen untuk kawasan Ampang Crunchy Flakes Facebook. 

Sepanjang hampir masuk tiga kali raya dari tahun 2014 ini, produk ini mesti akan ada dekat rumah saya untuk dihidangkan didalam hidangan kuih raya. Rasanya yang cukup sedap sehinggakan anda makan sekali pasti akan terus makan lagi.. Begitulah keungkapan kesedapan yang boleh saya gambarkan buat anda yang belum pernah rasainya lagi. Ia bersesuain dengan tagline produk ini iaitu "Crunch Till The End".

Winz Crunchy Flakes ini boleh diletakkan sebagai dalam menu kuih raya iaitu sebagai satu snek raya yang wajib ada kerana rasanya yang cukup sedap untuk dihidangkan kepada tetamu yang hadir di rumah anda. 

Bahan Crunchy Flakes
Oleh itu mari kita lihat apa dia bahan ramuan yang terdapat didalam Crunchy Flakes ini.

Didalam setiap balang crunchy flakes ini mengandungi Emping jagung berperisa kari, dicampur dengan kacang shandong dan kacang peas. Seperti didalam gambar diatas ini.. Memang cukup menyengat kesedapannyaa itu. 

Saya yang tengah menulis ni pun tak sabar nak balik KL untuk menikmati produk ini masa musim raya nanti. hehe.. 

Jadi kepada anda yang belum mendapatkan produk ni, mari cuba Crunchy Flakes ini pada musim perayaan kali ini. 

Untuk sebarang tempahan anda boleh hunbungi Agen Crunchy Flake Di Ampang, Selangor,  Melalui Facebook




If You Enjoyed This, Take 5 Seconds To Share It
SHARE

About Ahmad Hasif


Blogger


Berkongsi Mengenai : Teknik SEO | Info | Tutorial | Freebies |


Untuk sebarang pertanyaan mengenai review atau giveaway boleh emel di:-

[email protected]

13 ulasan :

  1. Sedapnyee... adehhh.. !!!!

    BalasPadam
  2. Sedapnyee... adehhh.. !!!!

    BalasPadam
  3. Tak pernah rasa lagi. Nampak macam sedap ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. memang sedap serius.. ni tgh2 ari buat article ni pun berbunyi ha perut bila teringat rasa produk ni.. haha

      Padam
  4. Balasan
    1. memang sodap ni.. nak tempah boleh terus dekat fb tu.. sementara stok masih ada.. harga pun murah ja..

      Padam
  5. xpernah try tapi macam sedap je

    BalasPadam
  6. hoi !! nih kalau sambil fikir tajuk entri nih, mau sebalang habis nih.. hee~

    BalasPadam
  7. nampak sedap je benda ni.. hehehe

    BalasPadam