Senarai Pemenang Pencarian #9 Bloglist by Ahmadhasif Senarai Pemenang Pencarian #9 Bloglist by Ahmadhasif - The New Minded Senarai Pemenang Pencarian #9 Bloglist by Ahmadhasif Senarai Pemenang Pencarian #9 Bloglist by Ahmadhasif Senarai Pemenang Pencarian #9 Bloglist by Ahmadhasif Langkau ke kandungan utama

Cara Return Terima Barang Yang Salah Dari Shopee

Assalamaualaikum dan Salam Sejahtera.
Hari ini ingin berkongsi sedikit pengalaman yang tak menyeronokkan pada musim PKP ni berlangsung iaitu Terima Salah Barang Dari Shopee Seller.
Tujuan posting kali ini bukan untuk memburukkan mana-mana seller yang aku beli barang just untuk mengajar anda cara untuk refund bila terima barang salah dari seller shopee. So segala detail seller aku akan blur kan..
Kenapa boleh terima salah barang? 
Yang ni aku tak tahu la apa masalah seller kan.. Sama ada nak cepat or nak tipu tu aku tak tahu la tapi yang pasti ni yang jenis takkan check punya barang sebelum post, tak caya try la mesti rasa sakit hati punya. 
Apa yang paling best adalah.. barang tu dah terang-terang tulis berat 8kg tapi Terima barang tak sampai 1kg.. haha.. 
Takkan seller tak perasan?
Mungkin soalan ni bermain diminda anda bila perkara ni terjadi dekat anda. Ini pun aku takde jawapan kena tanya seller tu cmna dia buat kerja.. Maybe dia punya SOP takda cantik untuk uruskan order online ni…

Senarai Pemenang Pencarian #9 Bloglist by Ahmadhasif

Senarai Pemenang Pencarian #9 Bloglist by Ahmadhasif
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Hari ini saya ingin mengumumkan senarai pemenang untuk segmen pencarian #9 bloglist by Ahmadhasif.

Alhamdulillah penyertaan seramai 5 blogger yang turut serta sama-sama memeriahkan segmen saya pada kali ini terima kasih saya ucapkan..


Untuk kelima-lima blogger ini akan dimasukkan kedalam bloglist blog ini selama 30 hari bermula pada 6 Jun 2016 sehingga 5 Julai 2016.

Hadiah khas untuk pemberian premium template itu setelah saya baca dan teliti post dan blog anda, tahniah ada 3 blog yang telah saya pilih iaitu :-
  1. http://masitaeyta.blogspot.my/
  2. http://nadhiewueen.blogspot.my/
  3. http://sotskirt.blogspot.com
Untuk ketiga-tiga pemenang ini sila emelkan kepada saya
Nama :
Url blog :
Segmen Pencarian #9 Bloglist by ahmadhasif

emel saya [email protected] sila tuntut hadiah anda sebelum 8 Jun 2016 (11.00 pm).



If You Enjoyed This, Take 3 Seconds To Share It

Ulasan

  1. Yey... menang.. alhamdulillah.. terimah kasih.. :)

    BalasPadam
  2. Tahniah kepada pemenang! ^_^

    BalasPadam
  3. Alhamdulillah sis menang..ti sis email kn details

    BalasPadam
  4. Alhamdulillah sis menang..ti sis email kn details

    BalasPadam
  5. Huwaaaa... Nak jugakkkk...
    Tahniah buat semua pemenang...

    BalasPadam
  6. Huwaaaa... Nak jugakkkk...
    Tahniah buat semua pemenang...

    BalasPadam
  7. tqsmm hasiff! alamak! baru perasan!! Lepas tarikh dah. T_T bz cket tu yg lama buka blog. tsk. hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Boleh emel dkt sy untuk tuntut hadiah yer :)

      Padam

Catat Komen

Follower



Enter your email address:

Delivered by FeedBurner