Senarai Pemenang Pencarian #9 Bloglist by Ahmadhasif Senarai Pemenang Pencarian #9 Bloglist by Ahmadhasif - The New Minded Senarai Pemenang Pencarian #9 Bloglist by Ahmadhasif Senarai Pemenang Pencarian #9 Bloglist by Ahmadhasif Senarai Pemenang Pencarian #9 Bloglist by Ahmadhasif Langkau ke kandungan utama

Guna Anydesk remote Desktop Ofis

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Hari ini ingin berkongsi sedikit mengenai pengalaman Work From Home atas perintah kawalan pergerakan yang diisytiharkan baru-baru ini.

Mungkin adanya yang terfikir bagaimana nak buat kerja dari rumah sedangkan PC semua dekat ofis tu guna internal LAN connection antara server ke Desktop Ofis. Nak buat kerja dari rumah macam mana kan.

Ya itu semua bermain diminda anda sekarang ni.

Zaman dah maju semua teknologi sudah ada, alasan jangan diberi. Jika tidak tahu banyak membaca ataupun tanya kepada mereka yang arif.

Okay untuk mejawab persoalan anda tu. Anda boleh guna software Anydesk sebagai alternatif untuk akses PC di ofis dari rumah secara mudah dan penggunaan internet pun tidak la banyak mana pun..

Langkah Pertama

Apa yang diperlukan ?

Anda perlu download software Anydesk dan installkan di PC Rumah dan PC di Ofis.

Aaaa sudah macam mana nak pergi ofis pula nak install bagai kan.. hehe.. mesti bermain diminda anda sekarang ni.. Ok itu masalahnya anda…

Senarai Pemenang Pencarian #9 Bloglist by Ahmadhasif

Senarai Pemenang Pencarian #9 Bloglist by Ahmadhasif
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Hari ini saya ingin mengumumkan senarai pemenang untuk segmen pencarian #9 bloglist by Ahmadhasif.

Alhamdulillah penyertaan seramai 5 blogger yang turut serta sama-sama memeriahkan segmen saya pada kali ini terima kasih saya ucapkan..


Untuk kelima-lima blogger ini akan dimasukkan kedalam bloglist blog ini selama 30 hari bermula pada 6 Jun 2016 sehingga 5 Julai 2016.

Hadiah khas untuk pemberian premium template itu setelah saya baca dan teliti post dan blog anda, tahniah ada 3 blog yang telah saya pilih iaitu :-
  1. http://masitaeyta.blogspot.my/
  2. http://nadhiewueen.blogspot.my/
  3. http://sotskirt.blogspot.com
Untuk ketiga-tiga pemenang ini sila emelkan kepada saya
Nama :
Url blog :
Segmen Pencarian #9 Bloglist by ahmadhasif

emel saya [email protected] sila tuntut hadiah anda sebelum 8 Jun 2016 (11.00 pm).



If You Enjoyed This, Take 3 Seconds To Share It

Ulasan

  1. Yey... menang.. alhamdulillah.. terimah kasih.. :)

    BalasPadam
  2. Tahniah kepada pemenang! ^_^

    BalasPadam
  3. Alhamdulillah sis menang..ti sis email kn details

    BalasPadam
  4. Alhamdulillah sis menang..ti sis email kn details

    BalasPadam
  5. Huwaaaa... Nak jugakkkk...
    Tahniah buat semua pemenang...

    BalasPadam
  6. Huwaaaa... Nak jugakkkk...
    Tahniah buat semua pemenang...

    BalasPadam
  7. tqsmm hasiff! alamak! baru perasan!! Lepas tarikh dah. T_T bz cket tu yg lama buka blog. tsk. hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Boleh emel dkt sy untuk tuntut hadiah yer :)

      Padam

Catat Ulasan

Follower



Enter your email address:

Delivered by FeedBurner