Pemberian Kad Raya dari YanaYani Pemberian Kad Raya dari YanaYani - The New Minded Pemberian Kad Raya dari YanaYani Pemberian Kad Raya dari YanaYani

Jumaat, 1 Julai 2016

Pemberian Kad Raya dari YanaYani

10 comments

Kad Raya Dari Yana Yani
Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera,

Hari ini saya ingin berceria mengenai Pemberian Kad Raya Dari YanaYani. 

Dua hari blog ini senyap je, agak busy sikit dua hari ini persiapan nak balik semenanjungkan cuti raya, hari ini baru ada masa nak menegok blog ini ha.. 

Alhamdulillah, selamat dah sampai rumah. Lepas sahur pagi tadi check la surat-surat yang ada mana tahu ada surat penting ke kan, maklum la jarang-jarang balik sini dua bulan sekali baru balik. Lebih kurang gitu la.

Masa tengah check tu terjumpa pula satu sampul surat ada setem 80sen ni ha, ingat kad kahwin.. haha. Date pun 13/6 fuh lama juga dah sampai dekat rumah ni ya.. Maafla yer baru hari ni menengoknya surat-surat..

Bila bukak je surat tu, rupa-rupanya kad raya dari blogger Yana Yani.. Fuh, setelah sekian lama la tak dapat kad raya ni hampir tiga tahun juga la takde dapat kad raya yang dihantar oleh individu la, kalau dari syarikat  tu ada la tiap tahun dapat dengan sampul raya sekali tapi dalam sampul raya tu kosong la ye. hehe..

Bila tengok kad raya dari blogger rasa gembira menengoknye, eden je tak menyempat mahu membuat kad raya ni.. hehe.. Next year la kalau ada masa nak membuatnya.. Terima kasih ye YanaYani atas pemberian kada raya ni. 

Jom tengok kad raya yang diberi oleh YanaYani ini, memang cantik.. 

Kad Raya




Ucapan
Siap ada ucapan lagi tu.. Terima Kasih.

Selamat Hari Raya Aidilfitri ye kepada kesemua blogger-blogger yang ada. Mohon maaf jika ada salah silap sepanjang dalam dunia blogger ni.



If You Enjoyed This, Take 5 Seconds To Share It
SHARE

About Ahmad Hasif


Blogger


Berkongsi Mengenai : Teknik SEO | Info | Tutorial | Freebies |


Untuk sebarang pertanyaan mengenai review atau giveaway boleh emel di:-

[email protected]

10 ulasan :

  1. wah, siap ada slot khas umtuk saya dalam blog...hehe
    ni yang buat kembang setaman ni...hehe
    tak mengapalah sifu AH, saya ikhlas memberi
    selamat hari raya ye =)

    BalasPadam
  2. SINGGAH RAMADHAN

    https://belogs.blogspot.my

    follower ; 318

    BalasPadam
  3. Memang cantik kad raya tu. selamat hari raya Asep!

    BalasPadam
  4. sy dpt jugak sekeping.. hehe..

    ** nk jengok blog encik ni kene guna hp.. guna pc x dpt masuk sini... huhu

    BalasPadam
  5. sy dpt jugak sekeping.. hehe..

    ** nk jengok blog encik ni kene guna hp.. guna pc x dpt masuk sini... huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aah.. Itu la sy ada perasan jugak.. Kalau guna Windows 8 guna Internet Explorer xleh masuk.. Kena guna Firefox or Google Chrome..

      Padam
  6. bestnya ...dapat kad raya =) ...cantik kad kak YY bagi

    BalasPadam
  7. bestnyaaa dapat kad raya! selamat hari raya (・∀・)

    BalasPadam