Review Camera Test Sony Xperia Z5 Premium Dual Review Camera Test Sony Xperia Z5 Premium Dual - The New Minded Review Camera Test Sony Xperia Z5 Premium Dual Review Camera Test Sony Xperia Z5 Premium Dual

Selasa, 12 Julai 2016

Review Camera Test Sony Xperia Z5 Premium Dual

12 comments

Camera Test Sony Xperia Z5 Premium Dual Low Light with flash

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Hari ini saya ingin membuat satu review mengenai Camera Test Sony Xperia Z5 Premium Dual.

Camera Xperia ini mempunyai resolusi sehingga 23mp dan boleh merakam video pada tahap 4K. 

Pada pandangan saya, hasil tangkapan gambar dari telefon ini amat memuaskan dan ia memberi tona gambar yang natural dan warna yang diberi itu adalah true colour dari objek yang dilihat oleh mata. Ha yang ni baru menarik tiada la tipu muslihat dari camera tu kan.

Jadi jom tengok beberapa hasil tangkapan gambar yang telah dilakukan oleh saya.. 
Gambar yang diupload ni tiada diedit yer.. Terus direct upload dari hp ke blog ni ha.. 



W3.CSS


If You Enjoyed This, Take 5 Seconds To Share It
SHARE

About Ahmad Hasif


Blogger


Berkongsi Mengenai : Teknik SEO | Info | Tutorial | Freebies |


Untuk sebarang pertanyaan mengenai review atau giveaway boleh emel di:-

[email protected]

12 ulasan :

  1. wahh..macam menarik...i pun tengah cari-cari hp lagi..belum tahu nak beli yang mana

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ooo.. Semoga dpt memilih hp yg bekenan dihati..

      Padam
  2. camera dia lawoo ahh berbaloi tuh beli

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yup.. Mmg lawa camera dia.. So far puas hati la guna setakat ni..

      Padam
  3. Wow sharp jugak camera dia.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aah memang sharp pun gambar yg di ambil..

      Padam
  4. woaw besarnya mp camera. gambar2 pun cantik. iphone 6s pun baru 12mp. btw beli dlm berapa harga?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aah so far gmbr yg diambil memuaskan hati juga la.. Beli ri tu dalam rm2600 kalau x silap..

      Padam
    2. Aah so far gmbr yg diambil memuaskan hati juga la.. Beli ri tu dalam rm2600 kalau x silap..

      Padam
  5. Kamera bagus kalau tangan gigil macam kakak jadinya tak cantik juga dik:)
    Tapi kalau tangan bagus pandai cari angle, kemera cantik, gambar bertambah cantik.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tgn gigil tu belum try lgii...
      Tp dia ada image stabilizer..
      Betul tu kak. Kalau kena angle cantik mmg cantik la gambar tu..

      Padam