Giveaway Tunai RM200 By ELIHJAPAHAR.COM Giveaway Tunai RM200 By ELIHJAPAHAR.COM - The New Minded Giveaway Tunai RM200 By ELIHJAPAHAR.COM Giveaway Tunai RM200 By ELIHJAPAHAR.COM

Selasa, 16 Ogos 2016

Giveaway Tunai RM200 By ELIHJAPAHAR.COM

16 comments

Giveaway
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera, 

Memandangkan hari ini saya tiada apa-apa idea nak update blog mari kita join giveaway yang di anjurkan oleh En Elihjapahar ini. 

Actually agak lama juga saya tidak join giveaway ni.. So tarikh tutup penyertaaan giveaway ni masih panjang lagi sehingga 22 Sepetember 2016. 

Menurut beliau blognya baru usia 2 bulan... Jadi beliau membuat satu giveaway ni untuk berkenalan dengan para blogger.. 

Tapi satu teknik yang beliau gunakan adalah sangat menarik iaitu dengan membuat satu giveaway tunai ini dapat membantu didalam menaikkan ranking blog beliau dari segi trafik dan dalam masa sama juga didalam SEO beliau.. Ni nampak macam bukan baru 2 bulan ni.. hehe.. 

So far masih  tidak ramai lagi yang join giveaway ni saya dapat merasakan dalam masa sebulan lebih ni maybe akan mencapai 100+ penyertaan giveaway yang dianjurkan beliau ini.. 

Mari kita lihat hadiah yang ditawarkan oleh beliau.. 

Pertama - Tunai RM60
Kedua - Tunai  RM40
Ketiga - Tunai RM30
Keempat hingga Kesepuluh - Top Up Bernilai RM10

dan terdapat juga hadiah istimewa dari beliau iaitu :- 

Min kaffe
Pemenang bagi tempat pertama sehingga kesepuluh akan di buat melalui secara random menggunakan random.org

So kepada anda yang masih belum join tu mari sama-sama kita memeriahkan lagi : -


If You Enjoyed This, Take 5 Seconds To Share It
SHARE

About Ahmad Hasif


Blogger


Berkongsi Mengenai : Teknik SEO | Info | Tutorial | Freebies |


Untuk sebarang pertanyaan mengenai review atau giveaway boleh emel di:-

[email protected]

16 ulasan :

  1. wohooo masyukk. Wish you luck!

    BalasPadam
  2. Gut luck ye hasif.. Lea join juga yg ni.. Hahahaa..

    BalasPadam
  3. Banyak modal wang tunai yang di peruntukkan.. Rezeki siapa yang berjaya dipilih sebagai pemenang. 😍

    BalasPadam
  4. Maafkan sy tuan, blog awak dah masuk dalam list..gud luck :) nanti cerita pasal blogger lama atau baru tu haha..salam

    BalasPadam
  5. singgah sini dari GA yang sama ..semoga berjaya :)

    http://ramaramapendek.blogspot.my/2016/08/giveaway-tunai-rm200-by-elihjapaharcom.html

    BalasPadam
  6. Salam singgah daripada segmen yang sama.Good luck !

    BalasPadam
  7. Assalammualaikum...

    semoga berjaya dalam segmen atau giveway nie yer... Aminn..

    http://mselim3.blogspot.my/2016/08/giveaway-tunai-rm200-by-elihjapaharcom.html

    mselim3

    pls: salam perkenalan..:)

    BalasPadam
  8. Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    #jombercontest
    #kisahhidupku

    BalasPadam
  9. Singgah sini dari GA yang sama.
    Gud luck =)

    BalasPadam
  10. Salam

    Saya join juga..

    http://notamengajarbelajar.blogspot.my/2016/08/giveaway-tunai-rm200-by-elihjapaharcom.html

    BalasPadam
  11. Cikgu Faiz singgah sini dari GA yang sama :)

    http://cikgufaizcute.blogspot.my/2016/08/giveaway-tunai-rm200-by-elihjapaharcom.html

    semoga berjaya !

    BalasPadam