Keyword Karangan Paling Banyak Di Cari ? Keyword Karangan Paling Banyak Di Cari ? - The New Minded Keyword Karangan Paling Banyak Di Cari ? Keyword Karangan Paling Banyak Di Cari ?

Rabu, 3 Ogos 2016

Keyword Karangan Paling Banyak Di Cari ?

14 comments

Keyword Karangan
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.. 

Masa tengah mencari idea untuk update blog tiba-tiba terjumpa pula keyword karangan paling banyak di cari di search engine ni. 

Sejak dua menjak ni idea nak menulis aku ni tidak datang lagi.. urmm nak update blog tapi idea tu tak sampai.. Jadi tadi ingatkan nak cerita pasal ASB pastu guna la keyword planner nak mencari tajuk sesuai tengok-tengok lain pula datang ideanye.. hehe.. Next post insyallah akan update pasal ASB part yang keberapa aku tak ingat.. Sementara nak tunggu post akan datang boleh la korang baca dulu artikle yang dah siap publish ye.

Okay balik semula pada topik ini.. 

Masa tengah tengok satu-satu keyword ini tiba-tiba terfikir dalam fikiran zaman sekarang karangan pun google ke? haha.. 

Alahai senangnye la adik-adik sekolah sekarang ye nak buat karangan google je nanti jumpa la contoh karangan yang nak tu kan.. 

Pastu terimbau la 10 tahun yang lepas masa zaman sekolah dulu, kalau nak buat karangan ni fuh paling stess ooo nak kena fikir macam-macam, tu sebab sekarang boleh buat blog kot.. hehe.. 

Kalau nak cari contoh karangan tu kena buka buku cari satu-satu.. Kalau nasib baik terjumpa la tajuk yang lebih kurang pastu olah la isi dia kan.. Buku karangan tu bukan nipis-nipis, tebal ooo.. Kalau yang nipis tu bawa pegi sekolah okay la tapi artikle dalam tu tak banyak la kena perah otak la nak memikirnya.. 

Hurmm.. Pepagi camgini dah terimbau zaman sekolah pulak.. Betul la kan zaman sekarang semua benda dihujung jari.. Ayat ni sering la aku dengar beberapa tahun lepas.. So sekarang baru la terbukti semua benda dihujun jari nak tak nak je cari.. Iaitu internet.. 

Gaya Hidup Sihat
Fuh banyak juga tu 1.3k orang mencari mengenai karangan gaya hidup sihat ni.. Ni kalau aq dulu mesti cerita pasal piramid makanan tu dengan excercise.. 

"..dulu benci buat karangan tapi sekarang rajin pula membuat karangan dan update blog"

Tapi apa-apa pun semoga menggunakan platform internet ini dengan sebaik mungkin ye jangan disalahguna dah la yer.. 


If You Enjoyed This, Take 5 Seconds To Share It
SHARE

About Ahmad Hasif


Blogger


Berkongsi Mengenai : Teknik SEO | Info | Tutorial | Freebies |


Untuk sebarang pertanyaan mengenai review atau giveaway boleh emel di:-

[email protected]

14 ulasan :

  1. kan? senang dah sekarang weiii. dlu nk buat karangan mahu menangis nk buat rangka. pastu nk olah ayat lg. nk msuk peribahasa pulak. hahahha. tapi siapa sangka, boleh update blog, buat omputeh lg. :) how time flies ..

    BalasPadam
    Balasan
    1. aah tahu xpe kan.. nak pikir rangka bagai pastu ayat gramatis lagi.. haha.. xpe skrg ni dh nampak efek dia dekat mana.. keep bloging yer.

      Padam
  2. hehe..saya pun dulu kemain mengarang masa sek. berhelai2. tak sangka akan berkarangan smpai sekarang.. huhu.. keyword planner tu kt mana nak cri..

    BalasPadam
    Balasan
    1. keyword planner tu dekat google adwords.. ada artikle saya disini
      Keyword Planner Tutorial artikle...

      Padam
  3. hahha...skang buat karangan kat blog je..bezanya menulis karangan skrg ni lbh santai ..xdela nak rigid format sgt compare ngan sekolah dolu kala tuh ..hikhik

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul tu.. kalau dulu ada format itu la ini la.. fuh banyak juga formatnya.. menulis secara santai juga yang paling bez...

      Padam
  4. hehe..irda dulu karangan sentiasa dpt A+..hahaha..saja nak bgtahu walaupuj tak tanya..bila menulis kat blog terus tak tahu nak stop macam mana..bytheway irda handle asb loan..huhuhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. hebat la dapat A+ mesti siap ada ayat gramatis ni kan.. haha.. fuh siap promote lagi asb loan ye.. hahaha...

      Padam
  5. saya adalah salah satu golongan mereka :P

    BalasPadam
    Balasan
    1. ooo.. salah sorg yer.. waa bertemu disini ye.. bagus2...

      Padam
  6. ada karangan yg lucu2 tu sy suka baca, sampai tergelak sengsorang. pandainya adik2 study cari bahan, search kat internet je

    BalasPadam
    Balasan
    1. aah pandai dorg skrg cari bahan guna internet.. mudah kan sekarng nak cari info.. search je di internet..

      Padam