SEGMEN BLOGGER AKTIF 2016 - MARIA FIRDZ SEGMEN BLOGGER AKTIF 2016 - MARIA FIRDZ - The New Minded SEGMEN BLOGGER AKTIF 2016 - MARIA FIRDZ SEGMEN BLOGGER AKTIF 2016 - MARIA FIRDZ

Jumaat, 5 Ogos 2016

SEGMEN BLOGGER AKTIF 2016 - MARIA FIRDZ

19 comments

SEGMEN BLOGGER AKTIF 2016 - MARIA FIRDZ
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Lama juga actually saya tak join segmen ni.. Jadi hari ini saya tergerak hati nak join segmen yang dianjurkan oleh Maria Firdz ni..

Seramai 15 perserta yang bertuah akan memasuki bloglist diblog utama beliau..

Mungkin rezeki anda atau saya diantara calon 15 orang tu kan..

Tarikh untuk join adalah bermula 5/8/2016 hingga 15/8/2016.

Semoga berjaya ye rakan....


SEGMEN BLOGGER AKTIF 2016 - MARIA FIRDZ

If You Enjoyed This, Take 5 Seconds To Share It
SHARE

About Ahmad Hasif


Blogger


Berkongsi Mengenai : Teknik SEO | Info | Tutorial | Freebies |


Untuk sebarang pertanyaan mengenai review atau giveaway boleh emel di:-

[email protected]

19 ulasan :

  1. singgah dari segmen sama..

    http://jackarcherpunyabelog.blogspot.my/2016/08/segmen-blogger-aktif-2016-maria-firdz.html

    jemput singgah blog sy..:D

    BalasPadam
  2. Salam singgah dari segmen yang sama =)

    BalasPadam
  3. Assalamualaikum,

    singgah dari segmen yang sama . Jemput singgah blog saya.


    https://dindamaisarra.blogspot.my/2016/08/segmen-blogger-aktif-2016-maria-firdz.html

    BalasPadam
  4. Assalamualaikum...

    Salam kenalan dari segmen yang sama yer...Nape takde butang follower yer?

    http://www.myideakini.com/2016/08/segmen-blogger-aktif-2016-maria-firdz.html

    BalasPadam
  5. gut luck hasif.. lea pown join.. hehe

    BalasPadam
  6. hai sy join dan done follow anda :)

    http://www.roziahmuhammadnor.com/2016/08/segmen-blogger-aktif-2016-maria-firdz.html

    BalasPadam
  7. Salam...

    Terima kasih sudi join segmen ringkas dari MF...
    Senarai peserta telah disenaraikan...
    Sila semak no. Penyertaan di sini:

    http://www.mariafirdz.com/2016/08/senarai-peserta-segmen-blogger-aktif.html

    Penyertaan ini melayakkan anda masuk ke senarai blogger aktif 2016 di mariafirdzbloglist.blogspot.com

    Semoga ukhwah di alam maya ini dirahmati Allah...
    Dan teruskan berblog dan mencoret untuk manfaat kita semua...

    BalasPadam
  8. Salam...

    Terima kasih sudi join segmen ringkas dari MF...
    Senarai peserta telah disenaraikan...
    Sila semak no. Penyertaan di sini:

    http://www.mariafirdz.com/2016/08/senarai-peserta-segmen-blogger-aktif.html

    Penyertaan ini melayakkan anda masuk ke senarai blogger aktif 2016 di mariafirdzbloglist.blogspot.com

    Semoga ukhwah di alam maya ini dirahmati Allah...
    Dan teruskan berblog dan mencoret untuk manfaat kita semua...

    BalasPadam