Wordless Thursday #1 Wordless Thursday #1 - The New Minded Wordless Thursday #1 Wordless Thursday #1

Khamis, 18 Ogos 2016

Wordless Thursday #1

9 comments

Wordless Thursday
Assalamualaikum dan Salam sejahtera, 

Selalu kita nampak wordless wednesday kan.. Tapi kali ni rasa nak buat wordless thursday pula untuk blog aku ni.. So ini adalah wordless thursday yang pertama.. Hopefully akan berkekalan la setiap khamis akan update dengan gambar je.. 

Kalau anda nak join pun boleh juga... hehe.. kasi trending #wordlessthursday 

Btw ni gambar masa dah beberapa jam berlepas dari KLIA.. 

Cuba perhatikan gambar ni apa yang anda nampak ? 

Gambar ni diambil pada waktu nak maghrib matahari nak terbenam serius lawa permandangan masa tu.. Lama juga tak naik flight waktu nak maghrib ni..



If You Enjoyed This, Take 5 Seconds To Share It
SHARE

About Ahmad Hasif


Blogger


Berkongsi Mengenai : Teknik SEO | Info | Tutorial | Freebies |


Untuk sebarang pertanyaan mengenai review atau giveaway boleh emel di:-

[email protected]

9 ulasan :

  1. next week, post your favourite quotes pulak untuk #wordlessthursday
    Hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. ooo quotes eh.. lama juga tak menegok quotes ni.. btw thanks for idea..

      Padam
  2. tak nmpk bentuk ap awan tu --" tapi memang cantikk

    BalasPadam
    Balasan
    1. aah memang cantik.. ada nampak bentuk kena teliti betul2..

      Padam
  3. Alomokkk tak faham la ape fungsinyeeeeee.....

    BalasPadam
  4. haahha. saye tak mengira mmg buat je wordless wednesday ke atau ari2 lain. kekeke. cantik giler kepulan awan tu :) nampak ape asep?

    BalasPadam
    Balasan
    1. nampak macam org sedang tadah tangan berdoa.. cuba tgk di bahagian atas tu..

      Padam