Almond Boleh Menurunkan Berat Badan ? Almond Boleh Menurunkan Berat Badan ? - The New Minded Almond Boleh Menurunkan Berat Badan ? Almond Boleh Menurunkan Berat Badan ? Almond Boleh Menurunkan Berat Badan ? Langkau ke kandungan utama

Guna Anydesk remote Desktop Ofis

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Hari ini ingin berkongsi sedikit mengenai pengalaman Work From Home atas perintah kawalan pergerakan yang diisytiharkan baru-baru ini.

Mungkin adanya yang terfikir bagaimana nak buat kerja dari rumah sedangkan PC semua dekat ofis tu guna internal LAN connection antara server ke Desktop Ofis. Nak buat kerja dari rumah macam mana kan.

Ya itu semua bermain diminda anda sekarang ni.

Zaman dah maju semua teknologi sudah ada, alasan jangan diberi. Jika tidak tahu banyak membaca ataupun tanya kepada mereka yang arif.

Okay untuk mejawab persoalan anda tu. Anda boleh guna software Anydesk sebagai alternatif untuk akses PC di ofis dari rumah secara mudah dan penggunaan internet pun tidak la banyak mana pun..

Langkah Pertama

Apa yang diperlukan ?

Anda perlu download software Anydesk dan installkan di PC Rumah dan PC di Ofis.

Aaaa sudah macam mana nak pergi ofis pula nak install bagai kan.. hehe.. mesti bermain diminda anda sekarang ni.. Ok itu masalahnya anda…

Almond Boleh Menurunkan Berat Badan ?

Almonds
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.. 

Hari ini saya ingin berkongsi sedikit mengenai Almond Boleh Menurunkan Berat Badan? 

Memandangkan blog ini agak ramai visitornye dari kaum wanita.. haha.. tu kata dari google analytic la.. Jadi maybe article ini berguna untuk anda.. 

Mengikut kajian Tahun 2003 International Journal of Obesity, siapa yang memakan 84gram almond dalam low calorie diet mereka mempercepatkan weight loss berbanding hanya mengambil a low fat, low calorie diet sahaja..

Almond juga dapat membantu merendah LDL bad cholestrol.. Jadi dpt mengurangkan risiko heart disease..

Kesimpulan Almond walaupun harganya agak mahal tetapi mempunyai khasiat yang baik terhadap diri kita.. Jadi mari la sama2 kita memakan Almond ya. Pastikan anda membeli almond yang original.. 



If You Enjoyed This, Take 3 Seconds To Share It

Ulasan

  1. Alamak, sy kalau makan almond london pun buang badam tu, huhuhu.

    ruginya tak suka badam.

    BalasPadam
  2. yeahhh..thanks for info...paling suka makan kacang dalam almon tu..i panggil kacang je..heheh...rupanya namannya badam...sedappp sangat :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. aah kacang badam.. kacang kan banyak nama.. :)

      Padam
  3. Bgs info ini..sila lah ke blog saya http:///razman86.blogspot.com

    BalasPadam
  4. Sedap memang suka makan. tapi nak makan selalu je tak dpt. mahai. makanan owang kaye je nih. hihiks

    BalasPadam

Catat Ulasan

Follower



Enter your email address:

Delivered by FeedBurner