Artikle Review Sudah Berada di hidup.my Artikle Review Sudah Berada di hidup.my - The New Minded Artikle Review Sudah Berada di hidup.my Artikle Review Sudah Berada di hidup.my

Isnin, 5 September 2016

Artikle Review Sudah Berada di hidup.my

12 comments

Artikle Review di Hidup.my
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.... 

Masih ingat ke tempohari ada saya berceritakan mengenai review mencari bilik sewa menggunakan hidup.my ni? 

Masih belum baca lagi artikle saya tu? Jom baca dulu.. 

Cari Bilik Sewa Murah di Hidup.my
Okay actually tempohari dah dapat notis dari hidup.my berkenaan artikle review yang buat dah masuk di laman web mereka cuma hari ini je ha ada masa terluang sikit nak berkongsi di blog ni..

Apa yang menariknye di halaman tersebut beliau siap mention lagi tu Blog yang berinformatif dan juga berkenaan SEO .. 

Waaa ayat introduction dia boleh tahan juga yer..  Cuma tiada header yang boleh dia letak disitu sebab diblog ni sy tak letak header.. Dulu ada la header tu tapi sekarang macam malas lak nak letak header-header ni.. 

Btw terima kasih la saya ucapkan sekali lagi sebab sudi publishkan artikle tu di laman web hidup.my tu.. Jika lain kali perlukan review boleh ler inform dekat saya semula insyallah boleh membantu sedikit.. 

Dah baca belum artikle tu di hidup.my? 

Belum lagi? Jom baca artikle ringkas disana sambil komen-komen sedikit dekat sana tu.. hehe.. 

Blogger review: Ahmad Hasif

If You Enjoyed This, Take 5 Seconds To Share It
SHARE

About Ahmad Hasif


Blogger


Berkongsi Mengenai : Teknik SEO | Info | Tutorial | Freebies |


Untuk sebarang pertanyaan mengenai review atau giveaway boleh emel di:-

[email protected]

12 ulasan :