Artikle Review Sudah Berada di hidup.my Artikle Review Sudah Berada di hidup.my - The New Minded Artikle Review Sudah Berada di hidup.my Artikle Review Sudah Berada di hidup.my Artikle Review Sudah Berada di hidup.my Langkau ke kandungan utama

Guna Anydesk remote Desktop Ofis

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Hari ini ingin berkongsi sedikit mengenai pengalaman Work From Home atas perintah kawalan pergerakan yang diisytiharkan baru-baru ini.

Mungkin adanya yang terfikir bagaimana nak buat kerja dari rumah sedangkan PC semua dekat ofis tu guna internal LAN connection antara server ke Desktop Ofis. Nak buat kerja dari rumah macam mana kan.

Ya itu semua bermain diminda anda sekarang ni.

Zaman dah maju semua teknologi sudah ada, alasan jangan diberi. Jika tidak tahu banyak membaca ataupun tanya kepada mereka yang arif.

Okay untuk mejawab persoalan anda tu. Anda boleh guna software Anydesk sebagai alternatif untuk akses PC di ofis dari rumah secara mudah dan penggunaan internet pun tidak la banyak mana pun..

Langkah Pertama

Apa yang diperlukan ?

Anda perlu download software Anydesk dan installkan di PC Rumah dan PC di Ofis.

Aaaa sudah macam mana nak pergi ofis pula nak install bagai kan.. hehe.. mesti bermain diminda anda sekarang ni.. Ok itu masalahnya anda…

Artikle Review Sudah Berada di hidup.my

Artikle Review di Hidup.my
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.... 

Masih ingat ke tempohari ada saya berceritakan mengenai review mencari bilik sewa menggunakan hidup.my ni? 

Masih belum baca lagi artikle saya tu? Jom baca dulu.. 

Cari Bilik Sewa Murah di Hidup.my
Okay actually tempohari dah dapat notis dari hidup.my berkenaan artikle review yang buat dah masuk di laman web mereka cuma hari ini je ha ada masa terluang sikit nak berkongsi di blog ni..

Apa yang menariknye di halaman tersebut beliau siap mention lagi tu Blog yang berinformatif dan juga berkenaan SEO .. 

Waaa ayat introduction dia boleh tahan juga yer..  Cuma tiada header yang boleh dia letak disitu sebab diblog ni sy tak letak header.. Dulu ada la header tu tapi sekarang macam malas lak nak letak header-header ni.. 

Btw terima kasih la saya ucapkan sekali lagi sebab sudi publishkan artikle tu di laman web hidup.my tu.. Jika lain kali perlukan review boleh ler inform dekat saya semula insyallah boleh membantu sedikit.. 

Dah baca belum artikle tu di hidup.my? 

Belum lagi? Jom baca artikle ringkas disana sambil komen-komen sedikit dekat sana tu.. hehe.. 

Blogger review: Ahmad Hasif


If You Enjoyed This, Take 3 Seconds To Share It

Ulasan

Catat Ulasan

Follower



Enter your email address:

Delivered by FeedBurner